Leki Ultratrail FX Junior Naturalcarbon/Bright Red/Neonyellow 95-110

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Jeste li zvijezda trail trčanja sutrašnjice? Ultratrail FX Junior štapovi savršen su prvi korak u svijet trail trčanja. Pali... Pročitaj cijeli opis
134,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
141,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Leki Ultratrail FX Junior Naturalcarbon/Bright Red/Neonyellow 95-110. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta štapova
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02081F9C
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Jeste li zvijezda trail trčanja sutrašnjice? Ultratrail FX Junior štapovi savršen su prvi korak u svijet trail trčanja. Palice su izrađene od karbonskog kompozita i imaju ručku od pluta i sustav ručki Trigger Shark 2.0. To omogućuje brzo hvatanje i hvatanje petlje na stupu. Trigger Shark Strap sigurno drži vašu ruku na šipki i osigurava dobar prijenos snage. Zahvaljujući Push Button Release mehanizmu, štap se može sklopiti na 40 centimetara jednim pritiskom na gumb. Sustav ručke: Shark sustav nudi optimalan prijenos snage zahvaljujući izravnoj vezi ruke i palice. Brzo ubacivanje i izvlačenje nije problem. Sve Shark petlje i rukavice kompatibilne su sa svim Shark motkama. Ručka: Svestrana višesportska ručka. Osigurava savršen prijenos snage i jednostavno rukovanje. Stoga je idealna za skijaško trčanje i nordijsko hodanje. Međutim, ova se svestrana oprema također dokazala u rolanju i trčanju na stazi. Remen: kontinuirano podesiv i individualno podesiv remen. Omogućuje brzo i jednostavno pričvršćivanje i odvajanje motke i kompatibilan je sa svim motkama serije Shark. Materijal cijevi: Carbon CC (Carcon Composite) 450 Sustav preklapanja: sustav Push Button omogućuje brzo rasklapanje i preklapanje sklopivih stupova pritiskom na gumb. Sustav za zaključavanje: Sustav za podešavanje radi s vanjskom stezaljkom koja omogućuje jednostavne promjene podešavanja i nudi maksimalnu silu stezanja. Diskovi: Minimalistički disk za maksimalnu uštedu težine i optimalno ponašanje ljuljanja. Šiljci: lagana kombinacija ploča i šiljaka za optimizirano ponašanje ljuljanja i maksimalnu stabilnost na bilo kojoj površini. Torba za pohranu: praktična, lagana torba za pohranu sklopivih motki.
Leki Ultratrail FX Junior Naturalcarbon/Bright Red/Neonyellow 95-110
Leki Ultratrail FX Junior Naturalcarbon/Bright Red/Neonyellow 95-110
134,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe