kooa prostirka za skupljanje prljavštine - D 92 x Š 66 cm

kooa prostirka za skupljanje prljavštine - D 92 x Š 66 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Mali, ali sjajan pomoćnik za svakodnevni život s mačkama i drugim kućnim ljubimcima: podloga za skupljanje prljavštine, marke kooa, idealna je za hvatanje grube prljavšti... Pročitaj cijeli opis
20,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
24,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod kooa prostirka za skupljanje prljavštine - D 92 x Š 66 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0208489E
Prijavi grešku
Mali, ali sjajan pomoćnik za svakodnevni život s mačkama i drugim kućnim ljubimcima: podloga za skupljanje prljavštine, marke kooa, idealna je za hvatanje grube prljavštine prije nego što uđe u prostoriju. Primjerice, ako se nalazi ispred kutije za pijesak, može poslužiti kao otirač za šapice, za što manje rasipanje pijeska. Također je korisna ako se nalazi ispred vrata za mačke jer na sebi zadržava prljavštinu sa šapica vaše mačke. Ova prostirka izrađena je od tkanine i ugodno je meka za šapice vaše mačke. Mali izbočine od tkanine pomažu u uklanjanju grublje prljavštine ili prašine. Hotmelt donja strana prostirke sprječava neugodno klizanje na glatkim podovima. Prostirka za skupljanje prljavštine svojim diskretnim dizajnom u tamnozelenoj boji dobro se uklapa u svaki interijer. kooa prostirka za skupljanje prljavštine u pregledu: višenamjenska prostirka za skupljanje prljavštine kao podloga ispred mačjeg WC-a: izbočine od tkanine olakšavaju uklanjanje ostataka pijeska, smanjuju rasipanje pijeska u prostoriji ispred vrata za mačke: prikladna i za mačke koje žive vani, skuplja velike komade prljavštine i prašine prije nego ih se unese u stan ugodna površina: meka za šapice, poziva na hodanje po njoj i sjedenje stražnja strana Hotmelt: smanjuje klizanje na glatkim površinama jednostavno se čisti: lako održavanje minimalistički dizajn: jednobojna s elegantnim logotipom marke kooa, uklapa se u svaki interijer boja: tamnozelena materijal: 100 % poliester dimenzije: D 92 x Š 66 cm upute za njegu: periva u perilici rublja na 30 °C ______________________________________________________________________________ Proizvodima kooa svojem četveronožnom ljubimcu možete osigurati istu kvalitetu njege koju pružate i sebi. Trudimo se osigurati dobrobit i udobnost vaših krznenih članova obitelji kako bi u potpunosti uživali u svakom novom danu. Poboljšajte kvalitetu života svojeg ljubimca i uvjerite se da ste odabrali inovativni premium brend. kooa. Redefining Pet Care.
kooa prostirka za skupljanje prljavštine - D 92 x Š 66 cm
kooa prostirka za skupljanje prljavštine - D 92 x Š 66 cm
20,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe