Maxi-Cosi - Autosjedalica PEBBLE PRO siva

Maxi-Cosi - Autosjedalica PEBBLE PRO siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dječja autosjedalica Pebble Pro prikladna je za djecu od rođenja do 12 mjeseci (0-13 kg, do 75 cm). Autosjedalica je kompatibilna s bazama Maxi-Cosi FamilyFix3 i Maxi-Cos... Pročitaj cijeli opis
259,90 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Svijet-svjetiljki.hr ponudi
Ponuda trgovine Svijet-svjetiljki.hr za proizvod Maxi-Cosi - Autosjedalica PEBBLE PRO siva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Fiksiranje u autu
Grupa autosjedalice
Povezivanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020A0BFE
Prijavi grešku
Dječja autosjedalica Pebble Pro prikladna je za djecu od rođenja do 12 mjeseci (0-13 kg, do 75 cm). Autosjedalica je kompatibilna s bazama Maxi-Cosi FamilyFix3 i Maxi-Cosi FamilyFix2. U kombinaciji s Maxi-Cosi bazama omogućuje brzo i jednostavno pričvršćivanje autosjedalice za bazu zahvaljujući Click-and-Go tehnologiji. Autosjedalicu se može pričvrstiti za automobil i bez baze, pomoću automobilskih pojaseva s 3 točke. Jednostavnost upotrebe: Maksimalna razina udobnosti i sigurnosti za vaše dijete. Brzo i jednostavno pričvršćivanje autosjedalice na bazu putem Click-and-Go tehnologije. Sigurnosni pojasevi ne smetaju prilikom stavljanja djeteta u autosjedalicu. Sustav za vezivanje djeteta omogućuje lako i brzo vezivanje jednom rukom. Jednostavno podešavanje visine pojaseva prema veličini djeteta. U automobilu bez baze, autosjedalicu se može pričvrstiti pomoću automobilskih pojaseva s 3 točke. Pogodna je za putovanje avionom. Autosjedalica je kompatibilna sa svim Maxi-Cosi i Quinny kolicima. Sigurnost: Prijevoz djeteta suprotno od smjera vožnje radi bolje zaštite glave i vrata. Zadovoljava vrlo stroge zahtjeve sigurnosne norme i-Size (R129). Bez Maxi-Cosi baze, autosjedalicu se može pričvrstiti pomoću sigurnosnog pojasa s 3 točke. Sustav bočne zaštite koji štiti vaše dijete u slučaju bočnog sudara. Interaktivno svjetlosno i zvučno upozorenje na bazi FamilyFix3 minimalizira mogućnost neispravnog pričvršćivanja autosjedalice. Sigurnosni pojas s 3 točke omogućuje brzo i sigurno vezivanje djeteta. Udobnost: Autosjedalica sadrži ergonomski naslon za glavu i sigurnosni umetak za novorođenče, osmišljen u suradnji s pedijatrima. Umetak za novorođenče i naslon za glavu može se prilagoditi veličini djeteta kao i potpuno ukloniti kada dijete poraste. Nadstrešnica ugrađena u stražnji dio autosjedalice štiti vaše dijete od sunca. Navlaka autosjedalice od ugodnog materijala ima površinsku obradu za zaštitu od prljavštine i odbija tekućinu. Navlaku autosjedalice može se lako skinuti i prati u perilici rublja. Poštovani kupci, trenutno vršimo dostavu samo za kopno. Ne možemo dostavljati na otoke. Hvala na razumijevanju.
Maxi-Cosi - Autosjedalica PEBBLE PRO siva
Maxi-Cosi - Autosjedalica PEBBLE PRO siva
259,90 €
u Svijet-svjetiljki.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe