8in1 Flavours Skewer Bites - 3 x 100 g

8in1 Flavours Skewer Bites - 3 x 100 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Zalogajčići veličinom prilagođeni njuškicama, bogati piletinom i pačetinom: to je ono što odlikuje 8u1 Flavors Skewer Bites. Izvrsna su okusa i savršene su kao poslastice... Pročitaj cijeli opis
10,47 € -6 %
9,79 €
2-4 dana
-6 %10,47 €
s dostavom 13,78 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
13,78 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod 8in1 Flavours Skewer Bites - 3 x 100 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020A26FE
Prijavi grešku
Zalogajčići veličinom prilagođeni njuškicama, bogati piletinom i pačetinom: to je ono što odlikuje 8u1 Flavors Skewer Bites. Izvrsna su okusa i savršene su kao poslastice između obroka. 8in1 Flavors Skewer Bites ističe se umjerenim udjelom masti i visokim udjelom proteina. U jednom su pakiranju tri ukusne varijante: pileća prsa, pačja prsa i pileća jetrica. Pripremaju se laganim kuhanjem u pećnici. Dodani šećer ili pojačivači okusa nisu sadržani u ovom proizvodu. Zahvaljujući pakiranju koje se može ponovno zatvoriti, Skewer Bites također su dobar izbor za putovanje. 8in1 Flavours Skewer Bites u pregledu: ukusne poslastice za pse u jednom su pakiranju 3 ukusne varijante: pileća prsa, pileća jetrica i pačja prsa idealne za međuobrok: zalogajčići za dresuru pasa ili jednostavno za uživanje visok sadržaj proteina, nizak udio masti: dobro se uklapa u uravnoteženu prehranu prikladnu potrebama vrste pripremaju se u pećnici: nježan proces proizvodnje bez dodanog šećera bez pojačivača okusa, genetski modificiranih organizama (GMO) i umjetnih konzervansa u vrećici sa zatvaračem: u praktičnoj vrećici, također dobar izbor za putovanje
8in1 Flavours Skewer Bites - 3 x 100 g
8in1 Flavours Skewer Bites - 3 x 100 g
9,79 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe