Ferotehna Stropni ventilator Cosy (27 W, Boja: Crna, D x Š x V: 64 x 58 x 15 cm)

Ferotehna Stropni ventilator Cosy (27 W, Boja: Crna, D x Š x V: 64 x 58 x 15 cm)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Stropni ventilator Cosy modernog dizajna, učinit će Vaš interijer još ljepšim i elegantnijim. Idealan je za svaki dnevni boravak, spavaću sobu kao i za druge unutarnje pr... Pročitaj cijeli opis
199,00 €
2-5 dana
Cijena s dostavom
205,64 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 16:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bauhaus.hr ponudi
Ponuda trgovine bauhaus.hr za proizvod Ferotehna Stropni ventilator Cosy (27 W, Boja: Crna, D x Š x V: 64 x 58 x 15 cm). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta ventilatora
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020A2D11
Prijavi grešku
Stropni ventilator Cosy modernog dizajna, učinit će Vaš interijer još ljepšim i elegantnijim. Idealan je za svaki dnevni boravak, spavaću sobu kao i za druge unutarnje prostorije. Isporučuje se s trajno ugrađenim LED diodama snage 27 W koje svijetle neutralno bijelom bojom svjetla 4000 K. Prednost trajno ugrađenih LED dioda je ta što štede električnu energiju te imaju vrlo dug radni vijek. Posjeduje mogućnost podešavanja jačine svjetlosti te vremensko namještanje isključivanja u rasponu od 1, 2 ili 4 sata. Svim funkcijama ventilatora moguće je upravljati s daljinskim upravljačem koji je priložen u pakiranju. Pomoću ventilatora ljeti se stvara blago strujanje zraka koji promiče cirkulaciju u prostoriji. Obzirom da ima mogućnost strujanja krila u lijevom i desnom smjeru, ventilator nam može poslužiti da ljeti hladi, a zimi ga pretvaramo u saveznika za kvalitetnije grijanje. U ljeto, krila na ventilatoru se trebaju okretati kontra od smjera kazaljki na satu kako bi gurale hladan zrak prema podu i na taj način smanjili temperaturu prostorije i do 10 °C. U zimi, krila na ventilatoru se trebaju okretati malom brzinom u smjeru kazaljki na satu kako bi gurale topli zrak prema podu.
Ferotehna Stropni ventilator Cosy (27 W, Boja: Crna, D x Š x V: 64 x 58 x 15 cm)
Ferotehna Stropni ventilator Cosy (27 W, Boja: Crna, D x Š x V: 64 x 58 x 15 cm)
199,00 €
u bauhaus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe