Lancôme Teint Idole Ultra Wear W 30 ml

Lancôme Teint Idole Ultra Wear W 30 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Nakon 26 godina istraživanja i razvoja, Lancôme predstavlja renovaciju ikoničnog Teint Idole Ultra Wear tekućeg pudera. Njegova prozračna tekstura pruža 24-satnu prekrivn... Pročitaj cijeli opis
47,90 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
50,90 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 18:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Ponuda trgovine notino.hr za proizvod Lancôme Teint Idole Ultra Wear W 30 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020B638C
Prijavi grešku
Nakon 26 godina istraživanja i razvoja, Lancôme predstavlja renovaciju ikoničnog Teint Idole Ultra Wear tekućeg pudera. Njegova prozračna tekstura pruža 24-satnu prekrivnu moć bez osjećaja težine na licu. Pripremite se na dugotrajnu postojanost uz kožu koja se osjećan slobodnom. Novi Teint Idole Wear Ultra pruža vam 24-satnu prekrivnu moć bez osjećaja težine na licu. Uz pomoć napredne Airwear Technology™, Teint Idole Ultra Wear tako je lagan da ga niti ne osjetite na licu. Formule koja dozvoljava koži da diše, pruža prekrivanje prirodnog mat izgled tijekom 24 sata. Unaprijeđeni Teint Idole Ultra Wear obogaćen je s 81% seruma za njegu kože, zaštitom protiv zagađenja iz zraka urbanih sredina te zaštitnim faktorom SPF 35. S najboljim rezultatima do sada, nova je formula otporna na znoj i sadržava hijaluronsku kiselinu, moringu, vitamin E te prebiotike i probiotike za trajnu hidrataciju, štiti kožu od zagađenja iz zraka te štiti kožnu barijeru. Teint Idole Ultra Wear pogodan je za sve tipove i potrebe kože: prikriva nesavršenosti, diskoloracije, tragove akni i crvenilo. Idealan je za svakodnevno nanošenje, pruža potpunu otpornost vašoj koži, postiže prekrivnu moć koja izgleda prirodno, besprijekornog mat završetka te ultrasvježeg osjećaja koji je lagan, s nježnom formulom koja nikad ne isušuje niti začepljuje pore.
Lancôme Teint Idole Ultra Wear W 30 ml
Lancôme Teint Idole Ultra Wear W 30 ml
47,90 €
u notino.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe