Lancôme LAbsolu Rouge Intimatte Tendre Pourpre 3.2 g

Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte Tendre Pourpre 3.2 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte nježan je ruž za usne s formulom koja se iznimno lako nanosi. Ovaj mat ruž, obogaćen je sastojcima koji njeguju i hidratiziraju Vaše usne... Pročitaj cijeli opis
24,10 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
27,10 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 18:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Ponuda trgovine notino.hr za proizvod Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte Tendre Pourpre 3.2 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020BA8CE
Prijavi grešku
Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte nježan je ruž za usne s formulom koja se iznimno lako nanosi. Ovaj mat ruž, obogaćen je sastojcima koji njeguju i hidratiziraju Vaše usne. Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte nježan je mat ruž za usne ugodne formule koja se lako nanosi na usne. Uklopljen je u novo luksuzno pakiranje ružičasto zlatne boje uz prepoznatljivi maleni struk L'Absolu Rougea i kultni zlatni prsten. NJEŽAN MAT LOOK LAGANA TEKSTURA DUGOTRAJNA UDOBNOST I DO 12 SATI L'Absolu Rouge Intimatte nježni je mat ruž prožet njegujućim ekstraktima ruža i ceramidima za dugotrajnu udobnost na Vašim usnama. Neka se nježna formula L’Absolu Rouge Intimatte stopi u s Vašim usnama i da im novu dimenziju. Uz L'Absolu Rouge Intimatte dodajte boje Vašoj svakodnevici, ali i svakoj posebnoj prigodi.
Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte Tendre Pourpre 3.2 g
Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte Tendre Pourpre 3.2 g
24,10 €
u notino.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe