Sportski fitness pojas za mršavljenje od neoprena – Swelker

Sportski fitness pojas za mršavljenje od neoprena – Swelker

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Budite u odličnoj formi uz ovaj odličan fitness pojas za mršavljenje od neoprenš Sportski fitness pojas za mršavljenje sa sauna efektom koji pojačava rezultate vježbanja,... Pročitaj cijeli opis
7,83 €
1-2 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
12,61 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Sportski fitness pojas za mršavljenje od neoprena – Swelker. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta dodatka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020C9016
Prijavi grešku
Budite u odličnoj formi uz ovaj odličan fitness pojas za mršavljenje od neoprenš Sportski fitness pojas za mršavljenje sa sauna efektom koji pojačava rezultate vježbanja, oblikuje figuru i omogućuje čvrsto držanje tijekom bavljenja sportom. Zadržava toplinu tijela i potiče znojenje za postizanje većeg učinka mršavljenja. Idealan za postizanje efekta ravnog trbuha jer pomaže u sagorijevanju […] Budite u odličnoj formi uz ovaj odličan fitness pojas za mršavljenje od neoprenš Sportski fitness pojas za mršavljenje sa sauna efektom koji pojačava rezultate vježbanja, oblikuje figuru i omogućuje čvrsto držanje tijekom bavljenja sportom. Zadržava toplinu tijela i potiče znojenje za postizanje većeg učinka mršavljenja. Idealan za postizanje efekta ravnog trbuha jer pomaže u sagorijevanju sala nakupljenog na trbuhu. Ovaj ergonomski višenamjenski remen je jedne veličine s unisex dizajnom i prilagodljiv je, fleksibilan i podesiv zahvaljujući čičak kopči. Među svojim višestrukim blagotvornim učincima, djeluje kao lumbalni i trbušni pojas za optimalnu kompresiju. Ispravlja držanje, stabilizira kralježnicu, štiti lumbalni dio i oslobađa pritisak na leđa. Može se staviti izravno na kožu ili preko odjeće i vrlo je jednostavan za korištenje i čišćenje jer se može prati ručno. Materijal: 35 % poliester - 65 % neopren Boja: Crveno-crna Dizajn: Ergonomski Tip: Smanjujući pojas Multifunkcionalnost: Blagotvorni učinci Lumbalni i trbušni pojas: Omogućuje optimalnu kompresiju Zadržava toplinu tijela: Pospješuje znojenje Efekt ravnog trbuha: Pomaže u sagorijevanju masnoće nakupljene na trbuhu Ispravite držanje: Stabilizirajte kralježnicu Štiti lumbalno područje: smanjuje pritisak na leđa Vježbanje i fitness: Idealno za vježbanje kod kuće Jedna veličina: Uniseks Vrsta kopčanja: Velcro kopčanje Elastična, fleksibilna i prilagodljiva: 140 cm max. Podesivo: Čvrsto držanje Jednostavan za korištenje: praktičan i jednostavan za korištenje Višestruki položaj: Koristite izravno na koži ili preko odjeće Lako se čisti: perite ručno Cca. dimenzije: 20 x 106 x 0,4 cm Pakiranje na 24 jezika: engleski, francuski, španjolski, njemački, talijanski, portugalski, nizozemski, poljski, mađarski, rumunjski, danski, švedski, finski, litvanski, norveški, slovenski, grčki, češki, bugarski, hrvatski, slovački, estonski, ruski i latvijski https://www.youtube.com/watch?v=HX2IKaG8f4M
Sportski fitness pojas za mršavljenje od neoprena – Swelker
Sportski fitness pojas za mršavljenje od neoprena – Swelker
7,83 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe