Vrtić za bebe HEXAGON - Roza

Vrtić za bebe HEXAGON - Roza

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vrtić za bebe izrađen je od izdržljive tkanine u kombinaciji s nehrđajućim čelikom, što omogućuje višegodišnje korištenje. Cijevi su od nehrđajućeg čelika u kombinaciji s... Pročitaj cijeli opis
59,00 €
1-2 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
63,78 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Vrtić za bebe HEXAGON - Roza. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina (cm)
125 cm
Širina (cm)
65 cm
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020C9026
Prijavi grešku
Vrtić za bebe izrađen je od izdržljive tkanine u kombinaciji s nehrđajućim čelikom, što omogućuje višegodišnje korištenje. Cijevi su od nehrđajućeg čelika u kombinaciji s velikim nosačima osiguravaju stabilizaciju mreže. 5 stranica ima rešetku za promatranje događanja unutar vrtića. Ogradica ima ulaz sa trostrukim patentnim zatvaračem za lakši ulazak i izlazak. Svi dijelovi su zaobljeni, […] Vrtić za bebe izrađen je od izdržljive tkanine u kombinaciji s nehrđajućim čelikom, što omogućuje višegodišnje korištenje. Cijevi su od nehrđajućeg čelika u kombinaciji s velikim nosačima osiguravaju stabilizaciju mreže. 5 stranica ima rešetku za promatranje događanja unutar vrtića. Ogradica ima ulaz sa trostrukim patentnim zatvaračem za lakši ulazak i izlazak.Svi dijelovi su zaobljeni, što značajno smanjuje rizik od ozljeda čak i u slučaju izravnog, dinamičkog kontakta.Nakon sklapanja, ogradica zauzima malo prostora i lako se sprema. Montaža i demontaža su jednostavne i ne zahtijevaju puno vremena i posebnog znanja.Nakon rastavljanja materijal se može prati u perilici rublja, tako da održavanje higijene i čistoće nije problem. Za manje prljavštine, jednostavno obrišite vlažnom krpom i obrišite materijal.STABILNO - vrtić je izrađen od nehrđajućeg čelika, namijenjena za dugotrajno korištenje.PROZIRNA MREŽICA - omogućuje vam da vidite što se događa unutar vrtića, također omogućava dobru cirkulaciju zraka, ulaz ima trostruki patent koji omogućuje brz i jednostavan ulazak i izlazakSPECIFIKACIJE Boja: dostupno u rozoj ili plavoj boji Materijal: Nehrđajući čelik + 210D Oxford tkanina + ABS plastika Maksimalno opterećenje: 50 kg Dimenzije (duljina / širina / visina): 125/110 / 65 cm Težina: 2,2 kgŠIROKA PRIMJENA - pogodan za definiranje sigurnog područja za kretanje i ograničavanje pristupa. Dječji se vrtić može koristiti u zatvorenom i otvorenom prostoru, u vrtu, balkonu ili terasi.JEDNOSTAVNA UGRADNJA: Potrebno je samo nekoliko minuta, samo spojite sve cijevi i položite materijal. Montaža ne zahtijeva puno vremena i posebnih vještine.
Vrtić za bebe HEXAGON - Roza
Vrtić za bebe HEXAGON - Roza
59,00 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe