Bluetooth handsfree uređaj za auto

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova mini dizajnirana Bluetooth handsfree slušalica posebno je dizajnirana da osigura praktičnost i slobodu bežične komunikacije, koja se može koristiti kao automobilski h... Pročitaj cijeli opis
14,00 €
1-2 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
18,78 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Bluetooth handsfree uređaj za auto. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020C91A5
Prijavi grešku
Ova mini dizajnirana Bluetooth handsfree slušalica posebno je dizajnirana da osigura praktičnost i slobodu bežične komunikacije, koja se može koristiti kao automobilski handsfree za vrijeme vožnje ili kao konferencija zvučnika na stolu kad ste kod kuće ili u uredu.S naprednim integriranim mikrofonom koji prihvaća DSP rješenje za poništavanje odjeka i suzbijanje buke, ovaj zvučnik stvara za vas izvanredne pune i dvostrane kvalitete zvuka. Kompatibilnost:Bluetooth handsfree komplet za automobil, koji vam omogućuje da udobno spajate svoj pametni telefon i razgovarate u automobilu za vrijeme vožnje.Bluetooth: V3.0 + EDRZnačajke:Nije potrebna instalacija, samo ga prikačite na mjesto koje Vama odgovara. hands-free podrška, Siri podrška, glazba i audio.Dizajniran s 20 sati razgovora i 40 dana u stanju čekanja, na njega možete računati za važne pozive.Dolazi s potpuno automatskim spojnicama i visoke kvalitete koji se savršeno uklapaju u vaš automobil.Uživajte u odjeku i razgovorima bez buke zahvaljujući moćnom zvučniku i DSP tehnologiji.Bluetooth v3.0 tehnologijaHands-free telefoniranje u pokretuDugo vrijeme razgovora oko 20h i vrijeme čekanja (standby time) oko 1000hUgrađena punjiva baterijaJednostavan za instalacijuSpecifikacije:Bluetooth v3.0Bluetooth profil HSP / handsfreeRadni domet do 10 metaraFrekvencijski odziv 2.4GHzVrijeme razgovora do 20 satiVrijeme čekanja do 1000 satiVrijeme punjenja 30 minVrsta baterije Punjive litij baterija
Bluetooth handsfree uređaj za auto
Bluetooth handsfree uređaj za auto
14,00 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe