Pedale za vježbanje – oštećenje na zaslonu

Pedale za vježbanje – oštećenje na zaslonu

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Proizvod je u outletu zbog oštećenja na zaslonu, ne utječe na funkcionalnost proizvoda. Pedale za vježbanje Sport Fitness!Savršene su za vježbanje na udoban i jednostavan... Pročitaj cijeli opis
49,00 € -80 %
10,00 €
1-2 dana
-80 %49,00 €
s dostavom 14,78 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
14,78 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Pedale za vježbanje – oštećenje na zaslonu. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020C91E5
Prijavi grešku
Proizvod je u outletu zbog oštećenja na zaslonu, ne utječe na funkcionalnost proizvoda. Pedale za vježbanje Sport Fitness!Savršene su za vježbanje na udoban i jednostavan način jer možete okretati pedale za vrijeme sjedenja u fotelji ili na kauču, gledajući televiziju ili radeći za računalom. Također su vrlo korisne osobama treće dobi ili u terapijama za rehabilitaciju. Idealne su za vježbanje ruku i nogu, poboljšavajući tako kardiovaskularno djelovanje, oblikujući mišiće i jačajući zglobove. Vrhunski pomažu sagorjeti tjelesne masnoće i poboljšati rad krvotoka. Osim toga, može se odabrati razina otpora i spriječiti istezanje mišića i prevelik napor. Izrađene od čelika i ABS plastike Izdržljiv i kompaktan dizajn Mogućnost odabira intenziteta 5 funkcija: vrijeme, udaljenost, broj okretaja i kalorije Digitalni LCD brojač (radi na baterije: 1 x AAA, uključena) Jednostavno korištenje, sastavljanje i spremanje (uključeni alati za sastavljanje) Dimenzije cca: 35 x 31 x 39 cm
Pedale za vježbanje – oštećenje na zaslonu
Pedale za vježbanje – oštećenje na zaslonu
10,00 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe