Boca za vodu s okusom - Crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bocu za Vodu s Okusom Sensations po najboljoj cijeni! Boca dolazi s ručkicom i hermetički se zatvara, a u cjedilo možete dodati voće, agrume, led ili što već zaželite. Ov... Pročitaj cijeli opis
7,83 €
1-2 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
12,61 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Boca za vodu s okusom - Crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020C935C
Prijavi grešku
Bocu za Vodu s Okusom Sensations po najboljoj cijeni! Boca dolazi s ručkicom i hermetički se zatvara, a u cjedilo možete dodati voće, agrume, led ili što već zaželite. Ova boca za vodu s okusom prirodno je i zdravo rješenje za dodavanje okusa vodi i drugim pićima, kako gaziranima tako negaziranima. Više nećete nikamo ići […] Bocu za Vodu s Okusom Sensations po najboljoj cijeni!Boca dolazi s ručkicom i hermetički se zatvara, a u cjedilo možete dodati voće, agrume, led ili što već zaželite.Ova boca za vodu s okusom prirodno je i zdravo rješenje za dodavanje okusa vodi i drugim pićima, kako gaziranima tako negaziranima. Više nećete nikamo ići bez ove boce za vodu s okusom Sensations budući da će vam uvijek jamčiti ukusno osvježenje.Možete ju nositi kamo želite: na put, u teretanu, na posao, u školu itd.Riječ je o elegantnim i kvalitetnim bocama originalnog i privlačnog dizajna.Uz to, boca za vodu s okusom je iznimno lagana, čvrsta, jednostavno se koristi, za višekratnu je upotrebu, praktična, lako se održava i ne gubi oblik.Načinjena je od tritana, akrilne plastike prikladne za držanje hrane i pića. Ne sadrži BPA (bisfenol A) i ne upija vanjske mirisi ili okuse.Volumen: 700 ml https://www.youtube.com/watch?v=UjHfHJrSMqA
Boca za vodu s okusom - Crna
Boca za vodu s okusom - Crna
7,83 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe