Tajice za mršavljenje - XL

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Predstavljamo tajice za mršavljenje. Tajice za mršavljenje pomažu da izgubite višak kilograma, poboljšate rezultate vježbanja, znojenje kritičnih dijelova tijela. Tajice ... Pročitaj cijeli opis
7,83 €
1-2 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
12,61 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Tajice za mršavljenje - XL. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020C937C
Prijavi grešku
Predstavljamo tajice za mršavljenje. Tajice za mršavljenje pomažu da izgubite višak kilograma, poboljšate rezultate vježbanja, znojenje kritičnih dijelova tijela. Tajice za mršavljenje mogu se koristiti tijekom svakodnevnih aktivnosti: kod kuće, tijekom vježbanja, prilikom fitnessa, šetajući, pri bilo kakvim fizičkim aktivnostima. Tajice za mršavljenje su dizajnirane od pametne tkanine Neotex. Pomognite vašem tijelu da se znoji […] Predstavljamo tajice za mršavljenje. Tajice za mršavljenje pomažu da izgubite višak kilograma, poboljšate rezultate vježbanja, znojenje kritičnih dijelova tijela. Tajice za mršavljenje mogu se koristiti tijekom svakodnevnih aktivnosti: kod kuće, tijekom vježbanja, prilikom fitnessa, šetajući, pri bilo kakvim fizičkim aktivnostima. Tajice za mršavljenje su dizajnirane od pametne tkanine Neotex. Pomognite vašem tijelu da se znoji čak 4 puta više tokom uobičajenih dnevnih aktivnosti. Za najbolje rezultate, trebali biste nositi Tajice za mršavljenje Hot Shapers svaki dan. Revolucionarni materijal sastoji se od: 30% poliestera, 40% neoprena, 30% najlona.
Tajice za mršavljenje - XL
Tajice za mršavljenje - XL
7,83 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe