Dječji GPS pametni sat - Roza

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dječji pametni sat je savršen dodatak za moderne roditelje koji žele osigurati sigurnost svoje djece i istovremeno pružiti zabavu. Ovaj pametni sat za djecu je opremljen ... Pročitaj cijeli opis
33,05 €
1-2 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
37,83 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Dječji GPS pametni sat - Roza. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
GPS prijamnik
da
Izgled
Mjerač otkucaja srca
ne
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020C93F8
Prijavi grešku
Dječji pametni sat je savršen dodatak za moderne roditelje koji žele osigurati sigurnost svoje djece i istovremeno pružiti zabavu. Ovaj pametni sat za djecu je opremljen GPS-om i SIM karticom, što roditeljima omogućuje da prate kretanje svoje djece i komuniciraju s njima u bilo kojem trenutku. Baterija je velikog kapaciteta i male potrošnje, tako da se može koristiti dugo vremena između punjenja.Cijena ovog dječjeg smartwatcha je vrlo povoljna, a kupci su izrazili pozitivna iskustva s njegovom funkcionalnošću i dizajnom. Uz ovaj pametni sat za djecu, roditelji mogu biti sigurni da su njihova djeca uvijek na sigurnom i da uživaju u korištenju modernih tehnologija. Sat ima mekanu narukvicu koja čini nošenje vrlo ugodnim te dvije tipke sa strane I jednu dodirnu tipku na dnu ekrana. Zaslon je osjetljiv na dodir, klizanjem prsta lijevo/desno mijenja se sučelje. Otporan je na prašinu i vodu.UpotrebaOtvorite stražnje kučište sata i umetnite micro Sim karticu u utor vodeći računa o smjeru umetanja kartice. Preuzmite DOWEAR aplikaciju na mobilni telefon, skenirajte QR kod ili preuzmite iz APP Store.Uparite sat sa mobitelom tako da skenirate QR kod na poleđini sata.Napomena:1. Ako ste izgubili QR kod, izvadite SIM karticu i pritisnite tipku sa strane uređaja tri puta i na zaslonu će se prikazati QR kod.2. Prvi račun/korisnik koji se doda bit će administrator i moći će upravljati svim postavkama na satu.Uključite sat dugim pritiskom na tipku sa strane uređaja, cca 3 sekunde.Za postavljanje imenika za obavljanje poziva trebate prvo unijeti kontakte u aplikaciju. Za obavljanje poziva, pronađite imenik u satu, odaberite kontakt I pritisnite tipku sa strane uređaja. Za prekidanje poziva opet pritisnite tipku.U slučaju opasnosti, dugo pritisnite tipku SOS sa strane uređaja, cca 3 sekunde. Sat će automatski poslatilokaciju 1. glavnom i 2. glavnom kontaktu I nazvat će glavni kontakt.Sat ima opciju korištenja aplikacije WeChat, snimanje I preslušavanje poruka.Gašenje sata: ako SIM kartica nije u satu, dugo pritisnite tipku, cca 3 sek da ugasite sat. Ako je SIMkartica u satu, možete ga ugasiti jedino pomoću aplikacije.Specifikacija Boja: plava, roza Veličina: 47.9*40*12mm GSM 850/900/1800/1900 MHz, micro SIM kartica 1.44” TFT LCD 128*128p osjetljiv na dodir Svjetiljka SOS tipka GSM dvosmjerni poziv ROM: 32Mb RAM: 32Mb Popis kontakata Sat, glasovni poziv, alarm Baterija: 400mAh, punjiva putem USB kabla Vrijeme razgovora: 1.5-2.5h Težina: cca 120g
Dječji GPS pametni sat - Roza
Dječji GPS pametni sat - Roza
33,05 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe