Profesionalni aparat za uklanjanje ispucalih vrhova kose

Profesionalni aparat za uklanjanje ispucalih vrhova kose

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Originalni profesionalni aparat za kosu koji je oduševio frizerski Svijet Profesionalni aparat za uklanjanje ispucalih vrhova kose skraćuje ispucale vrhove, NE dužinu kos... Pročitaj cijeli opis
53,00 €
1-2 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
57,78 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Profesionalni aparat za uklanjanje ispucalih vrhova kose. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020C94AC
Prijavi grešku
Originalni profesionalni aparat za kosu koji je oduševio frizerski Svijet Profesionalni aparat za uklanjanje ispucalih vrhova kose skraćuje ispucale vrhove, NE dužinu kose brzo i sigurno uklanja krajeve oštećene, spržene i ispucale kose lakše, brže i sigurnije od škara daje zdrav i svilenkast izgled kosi bez napora i precizno uklanja i do 150 000 vrhova […] Originalni profesionalni aparat za kosu koji je oduševio frizerski SvijetProfesionalni aparat za uklanjanje ispucalih vrhova kose skraćuje ispucale vrhove, NE dužinu kose brzo i sigurno uklanja krajeve oštećene, spržene i ispucale kose lakše, brže i sigurnije od škara daje zdrav i svilenkast izgled kosi bez napora i precizno uklanja i do 150 000 vrhova kose u manje od 30 minuta možeš imati dužu, ljepšu i zdraviju kosu brže nego ikada prijeAparat za uklanjanje ispucalih vrhova specijalno dizajniran da uklanja ispucale vrhove (3 mm do 6 mm) istovremeno čuvajući ostatak kose.Zahvaljući tome, sada kosa može rasti duža, brže dostizati željenu dužinu te biti ljepša i zdravija nego ikada prije.Profesionalni frizeri sada mogu ponuditi novu uslugu klijetima – uklanjanje ispucalih i oštećenih vrhova kose bez da skraćujete zdravu kosu.
Profesionalni aparat za uklanjanje ispucalih vrhova kose
Profesionalni aparat za uklanjanje ispucalih vrhova kose
53,00 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe