Kong Extreme Set - set od tri komada

Kong Extreme Set - set od tri komada

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kong Extreme proizvodi su robusne igračke od prirodnog kaučuka, posebno za velike, snažne pse i pse sa snažnom čeljusti. Ovi Kong originali se teško pokidaju! Sve tri igr... Pročitaj cijeli opis
51,47 € -22 %
39,99 €
2-4 dana
-22 %51,47 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 17:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Kong Extreme Set - set od tri komada. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta igračke
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00347CB0
Prijavi grešku
Kong Extreme proizvodi su robusne igračke od prirodnog kaučuka, posebno za velike, snažne pse i pse sa snažnom čeljusti. Ovi Kong originali se teško pokidaju! Sve tri igračke se mogu napuniti grickalicama i odlična su promjena za Vašeg ljubimca. Priuštite Vašem ljubimcu ove Original Kong igračke u povoljnom ekonomičnom setu: Kong Extreme crna igračka XXL (V 15 x Š 10 x Dub 10 cm) skače i odskače potpuno nepredvidivo. Drugi vrhunac seta je Kong Extreme lopta M/L ( ca. 7,5 cm): Ova iznimno izdrživa lopta je otpimalno namijenjena igrama dobacivanja. Treća igračka u setu je Kong Extreme Goodie kost (D 6,5 x Š 17,8 x V 4,5 cm). Kao i ostale dvije Kong igračka odlikuje se posebno dugom trajnosti. Odlična je igračka za griženje i idealna je za samostalnu razonodu Vašeg psa. Kong Extreme Set u pregledu: trodijelni: Kong Extreme igračka - crna XXL (V 15 x Š 10 x Dub 10 cm)Kong Extreme Ball M/L ( oko 7,5 cm) Kong Extreme Goodie kost (D 6,5 x Š 17,8 x V 4,5 cm) od prirodnog kaučuka posebno robusna s otvorom za poslastice za velike pse ili pse sa snažnim nagonom za griženjem Artikli se pojedinačno mogu kupiti na slijedećim poveznicama. Molimo uzmite u obzir da ponuda seta stoji samo pod narudžbenim brojem 465837. Kong Extreme igračka - crna Kong Extreme Ball Kong Extreme Goodie kost Napomena: Kao i kod svakog proizvoda, trebali biste promatrati Vašu životinju pri igranju s ovom igračkom. Molimo preispitajte proizvod redovito na oštećenja i zamijenite igračku, ako je pokidana ili nedostaju dijelovi, jer u tom slučaju ozljede životinje nisu isključene.
Kong Extreme Set - set od tri komada
Kong Extreme Set - set od tri komada
39,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe