Shokz OpenRun Mini Plavi Mobile

Shokz OpenRun Mini Plavi Mobile

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Zaboravite sve što ste mislili o tehnologiji koštane provodljivosti, jer smo je ponovno izgradili s OpenRun Mini.Pomičući granice slušanja s otvorenim ušima, predstavili ... Pročitaj cijeli opis
130,39 €
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
135,38 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 18:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Gamershop ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 13:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
Mikrofon
Povezivanje Kako se slušalica povezuje sa mobitelom ili drugim uredajem.
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020E722A
Prijavi grešku
Zaboravite sve što ste mislili o tehnologiji koštane provodljivosti, jer smo je ponovno izgradili s OpenRun Mini.Pomičući granice slušanja s otvorenim ušima, predstavili smo potpuno novi PremiumPitch 2.0+ i osmislili sonde za optimalno postavljanje na jagodice, što rezultira dinamičnijim basom, većom glasnoćom i manje vibracija.8. generacija tehnologije koštane provodljivostiIP67 vodootporan (nije prikladan za plivanje)Lagan + udobanTrajanje baterije od 8 sati + brzo punjenjeVIŠE BASOVA MANJE VIBRACIJAOpenrun vibracija nagnuta je za 30 stupnjeva u odnosu na lice, što omogućuje veći dinamički raspon basa i manje vibracija.POUZDANO POVEZIVANJE, SIGURNO PUNJENJE I LAKO ODRŽAVANJEBluetooth 5.1Pouzdana veza do 10 metaraPremiumPitch 2.0+™Snažan bas i veća glasnoćaAlarm otkrivanja vlageSigurno punjenje i jednostavno održavanje30% MANJI I 13 % SVJETLJEPowerPitch 2.0+, OpenRun je manji i snažniji.IP67 KLASIFIKACIJAVodootporan do dubine od 1 metra 30 minuta. Potpuno otporne na znoj s alarmom za znojenje prilikom punjenja slušalica.ZnačajkeViše basa - manje vibracijaVodootporan - IP67 ocjenaManja sonda - veći zvukDizajn otvorenih ušica50% manje curenja zvukaAlarm senzora vlage - Štiti bateriju tijekom punjenja8 sati glazbe i poziva - pouzdano trajanje baterijeBrzo punjenjeDizajn otvorenih ušicaTRAJANJE BATERIJE 8 SATI, BRZO PUNJENJES trajanjem baterije od 8 sati i jednostavnim naredbama kao što su reprodukcija, preskakanje, pauziranje i ponovno reproduciranje, možete uživati ??u glazbi, pozivima, audioknjigama i podcastovima cijeli dan.
Shokz OpenRun Mini Plavi Mobile
Shokz OpenRun Mini Plavi Mobile
130,39 €
u Gamershop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe