Dainese Tempest 3 D-Dry Glacier Gray/Black/Lava Red 56 Tekstilna jakna

Dainese Tempest 3 D-Dry Glacier Gray/Black/Lava Red 56 Tekstilna jakna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Tempest 3 D-Dry® je muška touring jakna koja svom nositelju jamči sigurnost i udobnost tijekom cijele godine. Sa svojom D-Dr... Pročitaj cijeli opis
285,00 € -12 %
251,00 €
-12 %285,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 7:56.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Dainese Tempest 3 D-Dry Glacier Gray/Black/Lava Red 56 Tekstilna jakna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020FAD1E
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Tempest 3 D-Dry® je muška touring jakna koja svom nositelju jamči sigurnost i udobnost tijekom cijele godine. Sa svojom D-Dry® vodootpornom membranom, svaki je dan savršen za vožnju, kiša i atmosferske tvari više nisu problem. Termalna podstava koja se može skinuti osigurava udobnost u najhladnijim danima iu svim uvjetima. U vrućim klimama i kako bi se osigurala odgovarajuća toplinska udobnost, dva otvora za zrak na prsima i dva ventilacijska patentna zatvarača na leđima omogućuju korisniku da učinkovito i precizno prilagodi protok zraka prema tijelu. Pro-Armor Lev podržava najviši Dainese sigurnosni standardi. 2, štitnici tipa B na laktovima i ramenima. Ovo je najviša razina certifikata zaštite udova, s najvećim mogućim područjem pokrivenosti. Inspirirana geometrijama prirodnih fraktala, Dainese Pro-Armor tehnologija omogućuje maksimalnu zaštitu, s pokretljivošću mekog štitnika i idealnom ventilacijom zbog površine koja je perforirana na 40% svoje površine. KARAKTERISTIKE 1 džep za teret na stražnjoj strani 1 unutarnji vodootporni džep 2 u 1 - Odvojiva unutarnja termo jakna 2 vanjska džepa Prednji Idraflap zatvarač Džep za Pro-armor prsa 2 kom PrEN 17092 certificirana zaštitna jakna za motocikle Reflektirajući umetci Protrljani gumbi ERGONOMIJA Kuka za ovratnik Sustav pričvršćivanja jakne i hlača Podešavanje remena za vrat Podešavanje rukava Podešavanje struka Podešavanje remena za zapešće TEMPERATURA 2 otvora za izvlačenje s patentnim zatvaračem na leđima 2 patentni zatvarač za dovod zraka na prsima Prozračna vodootporna D-Dry® membrana Termo jakna od 130 g koja se može skinuti - može se koristiti zasebno ŠOK PERFORMANSE Džep za G1 i G2 štitnik za leđa Pro-Armor štitnici certificirani prema EN 1621.1 Level 2 Type B na laktovima Pro-Armor štitnici certificirani prema EN 1621.1 Level 2 Tip B na ramenima
Dainese Tempest 3 D-Dry Glacier Gray/Black/Lava Red 56 Tekstilna jakna
Dainese Tempest 3 D-Dry Glacier Gray/Black/Lava Red 56 Tekstilna jakna
251,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe