WTB Volt Medium Cromoly Saddle Black

WTB Volt Medium Cromoly Saddle Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Volt je najpopularnije planinsko sedlo. Oblikovan za brzinu i udobnost, testiran i dokazan, Volt čini nevjerojatno svestrano... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
81,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod WTB Volt Medium Cromoly Saddle Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020FBAD8
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Volt je najpopularnije planinsko sedlo. Oblikovan za brzinu i udobnost, testiran i dokazan, Volt čini nevjerojatno svestrano sjedalo koje je steklo beskrajno priznanje među jahačima. UPOTREBA : Šljunak - Cross Country - Trail - Enduro - Bikepacking KONTURIRAN PROFIL Konturirani oblik drži zdjelicu kako bi pružio optimalnu potporu u jednom sjedećem položaju. Oblikovana sjedala najbolja su za jahače koji se više vole zaključati u određenom sjedećem položaju dok pedaliraju. ZONA UDOBNOSTI Mali prozori su odrezani od baze sjedala kako bi pružili dodatno olakšanje od pritiska na vaša osjetljiva područja. Comfort Zone je suptilna razlika koja pruža impresivnu dugotrajnu udobnost. ABR KUTOVI Ove izdržljive mrlje od materijala štite kutove i strane sjedala od poderotina i poderotina. SREDNJA PODSTAVKA Ova srednja razina podstave pruža iznimnu ravnotežu udobnosti i podrške za optimalnu izvedbu bez previše gnječenja. Srednja podstavljena sjedala često su najbolji izbor za cjelodnevne jahače. FLEX-TUNED BAZA Flex-Tuned baza pruža iznimnu kombinaciju udobnog savijanja i čvrste učinkovitosti. Ne tako gipka kao Soft-Shell i ne tako kruta kao baza od ugljika i kompozita, Flex-Tuned sjedala nude srednju razinu savitljivosti za pružanje optimalne podrške i udobnosti za većinu vozača. NAVLAKA MIKROFIBERA Pronađena na svim WTB sjedalima, naša navlaka od mikrofibre vrlo je identična izgledu i dojmu kožne navlake, ali s antimikrobnim prednostima sintetičkog materijala bez okrutnosti. Savitljiva priroda navlake od mikrovlakana omogućuje pjeni da u potpunosti podupre sjedeće kosti bez ometanja njene elastičnosti.
WTB Volt Medium Cromoly Saddle Black
WTB Volt Medium Cromoly Saddle Black
74,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe