Zapf BABY born Nursery Little sister, 36 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Sestrica s velikim veseljem ide u vrtić. Jedva čeka svoj prvi dan u razredu Macko. Uostalom, ona je već velika i može stajati sama. Lutka ima fleksibilna koljena i opć... Pročitaj cijeli opis

51,98 € -41 %
30,89 €
2-5 dana
-41 %51,98 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:55.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Zapf BABY born Nursery Little sister, 36 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Minimalna starost (godine)
3
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02146A87
Prijavi grešku

Sestrica s velikim veseljem ide u vrtić. Jedva čeka svoj prvi dan u razredu Macko. Uostalom, ona je već velika i može stajati sama. Lutka ima fleksibilna koljena i općenito je vrlo pokretna. Zbog toga je presvlačenje čini lakim.

Slojevita haljina ima ukrašene rukave i suknju s volanima. Potiskuju ih plesni medvjedi, što je savršeno za klasu Macko. S njima je sestrica u vrtić ponijela šarene prugaste tajice i roze tenisice. Vodu više ne pije iz dječje, već iz sportske. Kad je vrijeme za spavanje, uvijek se malo buni i ima prave dječje suze. Već je velika djevojčica, pa zašto bi spavala? No, čim je položimo na leđa, hrabro zatvori oči. Također jako voli kupanje i različite frizure. Prilikom češljanja možete koristiti sve vrste dodataka za kosu koji su dio paketa lutke.

  • BABY born Sestrica.
  • Sa 7 realističnih funkcija za puno zabave.
  • Razne igre s BABY bornom potiču maštu i dokazano podržavaju razvoj društvenih vještina i vrijednosti kao što su odgovornost, komunikacija i empatija.
  • Radi bez baterija.
  • BABY born Nursery Sestrica, 36 cm u haljinici, tajicama i cipelama. Paket sadrži bočicu, četku, 4 kopče za kosu, 2 spiralne gumice i 1 narukvicu prijateljstva za dijete i 1 za lutku.
Zapf BABY born Nursery Little sister, 36 cm
Zapf BABY born Nursery Little sister, 36 cm
30,89 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe