Izipizi naočale Sun BABY Sweet Blue, 0-9 mj.

Izipizi naočale Sun BABY Sweet Blue, 0-9 mj.

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
IZIPIZI brine za vaše mališane sa svojim BABY asortimanom sunčanih naočalšNaočale za bebe od 0-9 mjeseci (opseg glave 34 - 41 cm). Naši modeli štite bebine oči u svakoj s... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 8:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Izipizi naočale Sun BABY Sweet Blue, 0-9 mj.. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Naočale za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX021490D3
Prijavi grešku
IZIPIZI brine za vaše mališane sa svojim BABY asortimanom sunčanih naočalšNaočale za bebe od 0-9 mjeseci (opseg glave 34 - 41 cm). Naši modeli štite bebine oči u svakoj situaciji, od grada do avantura na selu i aktivnosti na otvorenom, ljeti i zimi! Naše 100% UV kategorije 3 (UV 400) polarizirane sive leće nude maksimalnu zaštitu poštujući prirodne boje. Smanjuju intenzitet svjetla i štite oči vaše djece od bliještanja.Ultra-fleksibilni, bisfenol-A i hipoalergijski okviri savršeni su za bebine svakodnevne avanture. Dolaze s uklonjivom silikonskom trakom za optimalno držanje. Nudeći ljupkost i zajamčenu zaštitu, naši BABY modeli novi su must-have za izlaske vašeg mališanš Leća dječjeg oka je propusna za UV zrake i ne postaje nepropusna do odrasle dobi. Stoga je dječju mrežnicu potrebno zaštititi filterima za sunce.Specifičnosti:Polarizirane sunčane naočale kategorije 3Naši dječji modeli su 100% UV (UV 400) polarizirane leće kategorije 3 nude učinkovitu zaštitu za oči vaše djece od ultraljubičastih zraka (UV) i odsjaja.Okviri posebno prilagođeni potrebama djece. Ultra-fleksibilni i ultra-otporni, IZIPIZI okviri savršeni su za svakodnevne avanture vaše djece i prilagođavaju se njihovom rastu zahvaljujući ravnim rukama. Zajamčeno bez bisfenola A i hipoalergeno.Dimenzije: 103 x 101 x 36 cmNamijenjene za djecu od 0 - 9 mjeseciOtkrijte naše KIDS modele i naše KIDS+ modele za stariju djecu!Kako biste pronašli najbolju veličinu za svoju bebu, pogledajte naš Vodič za veličinu.
Izipizi naočale Sun BABY Sweet Blue, 0-9 mj.
Izipizi naočale Sun BABY Sweet Blue, 0-9 mj.
31,00 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe