Solarni tuš 40l

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Zagrijava vodu do 50°C Spremnik od 40 litara 40 litara tople vode već nakon 4 sata Solarni tuš od 40l je idealan pratilac za vaša putovanja na otvorenom, kampiranju ili b... Pročitaj cijeli opis
26,41 €
1-2 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
31,19 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Solarni tuš 40l. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02167685
Prijavi grešku
Zagrijava vodu do 50°C Spremnik od 40 litara 40 litara tople vode već nakon 4 sata Solarni tuš od 40l je idealan pratilac za vaša putovanja na otvorenom, kampiranju ili boravku na vikendici. Zahvaljujući spremniku od 40 litara i solarnoj tehnologiji, ovaj tuš omogućuje vam uživanje u toplom tuširanju bilo gdje, bez potrebe za električnim izvorom ili grijalicom.Vruća voda na dohvat ruke: Spremnik od 40 litara omogućuje vam tuširanje s vrućom vodom, čak i kada se nalazite na udaljenim lokacijama. Izložite torbu direktnom sunčevom svjetlu najmanje 4 sata i uživajte u temperaturi vode do 50°C.Jednostavno korištenje: Solarni tuš jednostavno napunite vodom, a zatim je objesite na osunčano mjesto koristeći priloženo uže za vješanje s kukom. Nakon najmanje 4 sata, voda će se zagrijati i biti spremna za upotrebu.Praktičan dizajn: Solarni tuš dolazi s ispusnim otvorom za kontrolirano otvaranje i zatvaranje vode kao i glavom tuša s cijevi za direktni mlaz vode. Dužina cijevi od 70 cm omogućuje vam lako usmjeravanje vode prema tijelu za udobno tuširanje.Otporan i dugotrajan: Torba je izrađena od posebnog otpornog materijala koji je dugotrajan i izdržljiv. Također, prije prvog korištenja preporučuje se ispiranje toplom vodom u koju ste otopili 1 žličicu sode bikarbone radi čišćenja i pripreme za upotrebu.Uživajte u svježoj i toploj vodi bez potrebe za strujom ili grijanjem uz jednostavno korištenje i kompaktnu veličinu koja ga čini lako prenosivim.
Solarni tuš 40l
Solarni tuš 40l
26,41 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe