Komercijalni kuhinjski sudoper - 1 umivaonik - nehrđajući čelik - 40 x 40 x 25,5 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Poslovni sudoper RCSSS-60X60-S tvrtke Royal Catering idealno je rješenje za komercijalne kuhinje, restorane ili slične prostore poput laboratorija. Robusni kuhinjski sudo... Pročitaj cijeli opis
259,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

4 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:57.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Komercijalni kuhinjski sudoper - 1 umivaonik - nehrđajući čelik - 40 x 40 x 25,5 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Oblik korita
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217BD27
Prijavi grešku
Poslovni sudoper RCSSS-60X60-S tvrtke Royal Catering idealno je rješenje za komercijalne kuhinje, restorane ili slične prostore poput laboratorija. Robusni kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika uvjerava svojim iznimno velikim umivaonikom, prostranom donjom policom i podesivim nožicama. Kompaktni komercijalni kuhinjski sudoper dimenzija je 60 x 60 cm i ima iznimno veliki umivaonik u koji možete lako staviti velike i glomazne lonce, tave i rešetke za roštilj. Umivaonik je dimenzija 40 x 40 x 25,5 cm i ima odvod sa sitastim umetkom. Praktično uzdizanje od 10 cm također štiti pločice i zidove od nezgodnog prskanja vode Samostojeći kuhinjski sudoper u potpunosti je izrađen od nehrđajućeg čelika. Ovaj je materijal posebno robustan i svojim bezvremenskim dizajnom uklapa se u svaku kuhinju. Namještaj od nehrđajućeg čelika također se vrlo brzo i lako čisti. Dobit ćete od izdržljivog metala, koji ne samo da dugotrajno zadržava svoj sjaj, već je i vrlo otporan na koroziju. Zahvaljujući nožicama podesivim po visini, sudoper možete optimalno prilagoditi individualnim zahtjevima. To znači da čak i neravni podovi ne predstavljaju problem za stabilnost restoranskog sudopera. Na ploči također postoje prethodno izbušene rupe za ugradnju armature. Napomena: Armatura nije uključena u isporuku.
Komercijalni kuhinjski sudoper - 1 umivaonik - nehrđajući čelik - 40 x 40 x 25,5 cm
Komercijalni kuhinjski sudoper - 1 umivaonik - nehrđajući čelik - 40 x 40 x 25,5 cm
259,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe