4-u-1 vrtni višenamjenski alat - 1600 W - trimer za travnjak + električna kosa + škare za živicu + visoke obrezivače

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Pažljivo uređeni vrtovi i zelene površine zahtijevaju mnogo njege i, prije svega, mnogo alata. Uštedite sebi pojedinačnu kupnju trimera za travu, trimera za šikare, škara... Pročitaj cijeli opis
259,00 € -12 %
229,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

75 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod 4-u-1 vrtni višenamjenski alat - 1600 W - trimer za travnjak + električna kosa + škare za živicu + visoke obrezivače. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Pogon
Snaga (W)
1600 W
Spremnik za travu
ne
Širina košnje (cm)
43 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217BDC1
Prijavi grešku
Pažljivo uređeni vrtovi i zelene površine zahtijevaju mnogo njege i, prije svega, mnogo alata. Uštedite sebi pojedinačnu kupnju trimera za travu, trimera za šikare, škara za živicu i trimera, a time i mnogo novca i prostora. S višenamjenskim vrtnim alatom možete podrezivati drveće i živice ili kositi i podrezivati travnjake bez dosadnih kabelš Zahvaljujući jednostavnom rukovanju, visokoj učinkovitosti i impresivnom radnom vijeku, benzinski višenamjenski alat olakšava profesionalni rad u uređenju okoliša i vrtu, kao i pažljivo projektiranje vlastitog posjeda. Zrakom hlađeni jednocilindrični dvotaktni motor vrtnog višenamjenskog alata ima procijenjeni kapacitet od 51,7 cm3 i izlaznu snagu od 1600 W. S 8500 o/min i duljinom rezanja od 395 mm za škare za živicu i 255 mm za visokim rezačem, možete učinkovito ukrotiti svako drveće ili živicu. Travnjaci ili livade bit će podrezani u tren oka s promjerom rezanja od 430 mm ili slobodno odrezani nožem s tri zuba od 255 mm. S vrtnim višenamjenskim alatom, pokretanje, rukovanje i izmjena priključaka su laki. Ergonomska D-ručka s uređajem za zaključavanje i dvostruki remen s brzo otpuštajućim zatvaračem omogućuju udobno i sigurno vođenje alata. Uz značajke kao što su funkcija Easy-start ili škare za živicu zakretne za 180°, dobit ćete dodatnu udobnost pri radu. Spremnik od 1,2 litre osigurava maksimalnu slobodu kretanja u svakom trenutku i dug rad bez prekida. Impresivni vrtni višenamjenski alat 4 u 1 iz hillvertove asortimana rukotvorina ima izvanredne performanse i jednostavan je za korištenje. Robusnog je dizajna: otporni materijali i kvalitetna izrada jamče besprijekoran rad alata i dug vijek trajanja, čak i za najzahtjevnije zadatke.
4-u-1 vrtni višenamjenski alat - 1600 W - trimer za travnjak + električna kosa + škare za živicu + visoke obrezivače
4-u-1 vrtni višenamjenski alat - 1600 W - trimer za travnjak + električna kosa + škare za živicu + visoke obrezivače
229,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe