Stolna rashladna vitrina - 120 x 33 cm - stakleni poklopac

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Royal Catering rashladna vitrina RCKV-120/33-5 čuva hranu svježom i privlačnom održavajući je hladnom i čuvajući je, bilo da se radi o posluživanju ili pripremi jela. Pro... Pročitaj cijeli opis
659,00 € -9 %
599,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

1 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Stolna rashladna vitrina - 120 x 33 cm - stakleni poklopac. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hladnjaka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C015
Prijavi grešku
Royal Catering rashladna vitrina RCKV-120/33-5 čuva hranu svježom i privlačnom održavajući je hladnom i čuvajući je, bilo da se radi o posluživanju ili pripremi jela. Profesionalni hladnjak Royal Cateringa dizajniran je za restorane, kafeterije, slastičarne, barove, hotele itd. Također je neprocjenjiv uređaj za pizzerije i salate barove. Napomena: GN spremnici nisu uključeni u isporuku Nastavak za hlađenje ima temperaturni raspon od 2 do 10 °C. Temperatura se podešava tipkama na bočnoj strani LED zaslona. Zaslon vam uvijek prikazuje trenutno stanje uređaja. Automatski termostat održava odabrani parametar. To smanjuje potrošnju energije i stoga je vrlo isplativo. Rashladna vitrina ima funkciju automatskog odmrzavanja, koja automatski pokreće ciklus odmrzavanja svakih 6 sati, što vam štedi vrijeme. Također je moguće pokrenuti proces ručno. Visoka energetska učinkovitost rashladne jedinice rezultat je upotrebe rashladnog plina R600a. Njegova izvrsna termodinamička svojstva omogućuju ugradnju manjih izmjenjivača topline, što rezultira nižim troškovima električne energije. Brzo postizanje i održavanje željene temperature osigurava kompresor od 110 watta, a potpomognuto je rashladnim sustavom ventilatora koji dovodi hladan zrak. Veliki kapacitet od 35 litara jedna je od glavnih prednosti rashladne vitrine. U salatu dužine 120 cm stane do 5 posuda GN 1/4 s dubinom posude do 150 mm, što omogućuje istovremeno spremanje više različitih namirnica. Čak se i spremnici GN 1/2 mogu jednostavno koristiti s uređajem. Međutim, broj spremnika je smanjen na dvije jedinice u kombinaciji s jednim 1 spremnikom zbog njihovih većih dimenzija. U našoj online trgovini pronaći ćete kompletan asortiman GN spremnika i GN poklopaca. Za kućište rashladne vitrine RCKV-120/33-5 korišten je visokokvalitetni nehrđajući čelik. Ovaj materijal je biološki inertan. Ne reagira s hranom i bezopasan je za vaše zdravlje. Nehrđajući čelik također je robustan i otporan na koroziju, što jamči dug radni vijek. Glatka površina niske poroznosti čini nastavak za hlađenje tvrtke Royal Catering lakim za čišćenje. Stakleni poklopac unutar kućišta učinkovito štiti hranu od vanjskih utjecaja. Ovo štiti sadržaj odozgo, sprijeda i sa strane. U isto vrijeme, omogućuje vašim zaposlenicima da bez napora dođu do hrane kad god zatrebaju. Da ne spominjemo, vaši kupci će moći jednostavno promatrati izloženu hranu i napraviti svoj izbor u tren okš Četiri plastične noge mogu se podesiti do 1,5 cm visine, što vam omogućuje da rashladnu vitrinu RCKV-120/33-5 prilagodite odgovarajućoj podlozi tako da ima čvrst oslonac i da ne klizi. Noge štite radnu površinu od ogrebotina. Rashladna polica omogućuje vam da svoje proizvode prezentirate na atraktivan način i čuvate ih na pravoj temperaturi.
Stolna rashladna vitrina - 120 x 33 cm - stakleni poklopac
Stolna rashladna vitrina - 120 x 33 cm - stakleni poklopac
599,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe