Stroj za poliranje M14 Pin

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Stroj za bruniranje M14 igla MSW-BURP14 je dodatak za strojeve za bruniranje koji se može koristiti za sve uređaje s odgovarajućim M14 navojem. U asortimanu MSW možete pr... Pročitaj cijeli opis
29,99 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

44 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Stroj za poliranje M14 Pin. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C04E
Prijavi grešku
Stroj za bruniranje M14 igla MSW-BURP14 je dodatak za strojeve za bruniranje koji se može koristiti za sve uređaje s odgovarajućim M14 navojem. U asortimanu MSW možete pronaći visokokvalitetne i pouzdane električne alate i pribor za svakodnevnu radioničku i industrijsku uporabu. Možete koristiti trn za stroj za glačanje MSW-BUR400AKK. Ovaj dio se također može koristiti za kutne brusilice i strojeve za poliranje s regulacijom broja okretaja i navojem M14. Imbus stezni vijak omogućuje vam brzu zamjenu bubnja bez potrebe za alatima. Relativno mala imbus glava omogućuje rad do ruba. Točan kanal bubnja jamči 19 mm dvostruka klinasta osovina širine 100 mm. Izvrsna izrada osigurava dug vijek trajanja.
Stroj za poliranje M14 Pin
Stroj za poliranje M14 Pin
29,99 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe