Blok lanca - 3.000 kg - 3 m

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Čelični nosači, blokovi motora, skele -- ima mnogo predmeta čija je težina jednostavno preteška za podizanje bez pomoći. Lančani blok SBS-FZ 3000/3GM višestruko povećava ... Pročitaj cijeli opis
129,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

43 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Blok lanca - 3.000 kg - 3 m. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C21A
Prijavi grešku
Čelični nosači, blokovi motora, skele -- ima mnogo predmeta čija je težina jednostavno preteška za podizanje bez pomoći. Lančani blok SBS-FZ 3000/3GM višestruko povećava vašu snagu i olakšava podizanje teških tereta. Zahvaljujući svom fleksibilnom dizajnu, jednako je koristan na gradilištu kao iu radionici ili skladištu. Lančani blok tvrtke Steinberg Systems ima nosivost do 3 tone. Visoki kapacitet omogućen je zahvaljujući robusnoj čeličnoj konstrukciji uređaja. Čelični lanac koji se koristi za podizanje tereta jednako je stabilan, s karikama promjera 8 milimetara. Lančana dizalica omogućuje vam podizanje predmeta na visinu od 3 metra, što vam daje maksimalnu mobilnost i prostor za manevriranje. Lančanom dizalicom se upravlja ručno i ne zahtijeva nikakav dodatni izvor energije, što je čini iznimno svestranom. Dizalo se može pričvrstiti na strop ili skelu pomoću čvrste kuke. Druga kuka namijenjena je za teret i može se učvrstiti sigurnosnom kopčom kako bi se spriječilo klizanje predmeta. Lanac možete po želji blokirati tijekom podizanja ili spuštanja. To vam daje potpunu kontrolu kad god radite s uređajem za podizanje.
Blok lanca - 3.000 kg - 3 m
Blok lanca - 3.000 kg - 3 m
129,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe