Platformska vaga - 300 kg / 50 kg - 40 x 50 cm - sklopiva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Platformska vaga SBS-PF-300/50C tvrtke Steinberg Systems je profesionalni uređaj za vaganje lakih i teških predmeta. Vaga visoke kvalitete posebno je stabilna i nudi vrlo... Pročitaj cijeli opis
109,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

136 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Platformska vaga - 300 kg / 50 kg - 40 x 50 cm - sklopiva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C290
Prijavi grešku
Platformska vaga SBS-PF-300/50C tvrtke Steinberg Systems je profesionalni uređaj za vaganje lakih i teških predmeta. Vaga visoke kvalitete posebno je stabilna i nudi vrlo precizne rezultate vaganja. Budući da vaga dolazi već kalibrirana, nećete je morati dodatno podešavati i možete je odmah staviti u uporabu. Savršeno je prikladan za skladišta, veleprodajne tvrtke, trgovine, robne tržnice i još mnogo toga. Platformska vaga nudi raspon mjerenja do 300 kg i omogućuje vam precizno vaganje lakih i teških predmeta. S površinom za vaganje dimenzija 40 x 50 cm, vaga nudi obilje prostora za jednostavno i precizno vaganje predmeta različitih veličina. Odgovarajući rezultati mjerenja prikazuju se gotovo odmah. Ako je vaga preopterećena, na zaslonu će se pojaviti odgovarajuće upozorenje. Jasno čitljiv LED zaslon, koji je postavljen na cijev, ima pozadinsko osvjetljenje koje se može postaviti na jednu od tri razine svjetline. Tri zaslona pokazuju težinu, cijenu po kg u EUR ili USD i ukupnu cijenu u brojevima visine 15 mm. Pomoću upravljačke ploče možete unijeti vrijednosti, odabrati funkcije i spremiti cijene. Platformsku vagu možete koristiti i bez pristupa vanjskom napajanju jer je opremljena ugrađenom baterijom. To čini vagu jednostavnom za korištenje čak i tijekom utovara. Vaga će se prebaciti u način rada za uštedu energije nakon 5,5 sekundi nekorištenja dok je u baterijskom načinu rada, što štiti bateriju i štedi električnu energiju. Baterija ima vijek trajanja do 10 sati. Kada je razina baterije niska, na zaslonu se prikazuje simbol koji vas obavještava da je treba napuniti. Platformska vaga SBS-PF-300/50C dizajnirana je imajući na umu kompaktnost. Možete preklopiti cijev na kojoj je zaslon montiran kako biste uštedjeli prostor tijekom skladištenja. Zahvaljujući čvrstim gumenim nožicama, vaga uvijek ima sigurno postolje otporno na klizanje. Noge također štite vašu radnu površinu od ogrebotina.
Platformska vaga - 300 kg / 50 kg - 40 x 50 cm - sklopiva
Platformska vaga - 300 kg / 50 kg - 40 x 50 cm - sklopiva
109,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe