Metalni stalak za skladištenje - 120 x 60 x 197 cm - za 5 x 150 kg - sivi

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Trebate pohraniti teške predmete i želite se opremiti u modernom industrijskom stilu? Onda je polica za teške uvjete iz MSW-a prava stvar za vas! Na 5 polica podesivih po... Pročitaj cijeli opis
85,00 € -7 %
79,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

337 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Metalni stalak za skladištenje - 120 x 60 x 197 cm - za 5 x 150 kg - sivi. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C2A3
Prijavi grešku
Trebate pohraniti teške predmete i želite se opremiti u modernom industrijskom stilu? Onda je polica za teške uvjete iz MSW-a prava stvar za vas! Na 5 polica podesivih po visini možete pohraniti brojne proizvode u skladištu, supermarketu, hotelu, podrumu ili čak u domu. Metalna polica se vrlo jednostavno sastavlja i ne zahtijeva zamorno zavrtanje. Da biste to učinili, jednostavno umetnite dijelove jedan u drugi. Ono što je najvažnije, možete umetnuti police na bilo kojoj visini na potporne stupove. Svaki odjeljak ima nosivost od 150 kg. Za razliku od žičanih polica, pretinci su kontinuirani. To znači da podrumska polica drži čak i najmanje predmete u željenom odjeljku. Roba koja leži ispod ostaje zaštićena čak i ako tekućina iscuri. S veličinom od 120 x 60 x 197 cm, stalak za pohranu nalazi mjesta na gotovo svakom mjestu. Pocinčani čelični stupovi otporni su na hrđu i vrlo se lako održavaju. Također policama daju moderan, industrijski izgled, idealan za skladišta ili podrume, ali i za prezentacijske prostore u trgovinama, supermarketima, hotelima ili čak privatnim kućama.
Metalni stalak za skladištenje - 120 x 60 x 197 cm - za 5 x 150 kg - sivi
Metalni stalak za skladištenje - 120 x 60 x 197 cm - za 5 x 150 kg - sivi
79,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe