Vrećice za usisavače - 80 L - papirnate

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
S velikim vrećicama za usisivač FLOORCLEAN DHF-BAG80 iz ulsonixove industrijske opreme, možete brzo zamijeniti punu vrećicu u svom mokro suhom usisavaču bez podizanja nez... Pročitaj cijeli opis
27,99 € -7 %
25,99 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

1 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Vrećice za usisavače - 80 L - papirnate. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C2BA
Prijavi grešku
S velikim vrećicama za usisivač FLOORCLEAN DHF-BAG80 iz ulsonixove industrijske opreme, možete brzo zamijeniti punu vrećicu u svom mokro suhom usisavaču bez podizanja nezdravih oblaka prašine. Najbolje od svega je što štite motor usisavača od štetnih ostataka, a također su ekološki prihvatljive zahvaljujući ekološkim papirnatim vrećicama. Vrećice za mokro-suhi usisavač od 80 L lako se postavljaju u vaš industrijski usisavač: jednostavno uklonite punu vrećicu iz uređaja i bacite je. To sprječava da prašina leti kada otvorite poklopac usisavača ili ispraznite spremnik. Zatim samo stavite novu zamjensku vrećicu i krenite! Vrećice za mokro-suhi usisivač savršeno pristaju u industrijske usisavače FLOORCLEAN 80M i FLOORCLEAN 100M tvrtke ulsonix. Olakšajte sebi i svom timu svakodnevni posao i naručite ove vrećice za usisivač već danas.
Vrećice za usisavače - 80 L - papirnate
Vrećice za usisavače - 80 L - papirnate
25,99 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe