Laboratorijski stalak - sa stezaljkom za biretu, 2 stezaljke i 3 prstena

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Svaki laboratorij treba laboratorijski stalak. Oni su kao dodatne ruke pomoći koje mogu osigurati potrebnu mobilnost tijekom studija ili serije mjerenja. Čvrsta baza jedn... Pročitaj cijeli opis
95,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

2 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Laboratorijski stalak - sa stezaljkom za biretu, 2 stezaljke i 3 prstena. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C381
Prijavi grešku
Svaki laboratorij treba laboratorijski stalak. Oni su kao dodatne ruke pomoći koje mogu osigurati potrebnu mobilnost tijekom studija ili serije mjerenja. Čvrsta baza jednako je važna u tom pogledu kao i fleksibilan rad ručica i prstenova. Laboratorijski stalak SBS-LS-600 iz Steinberg Systems idealan je laboratorijski dodatak koji nadopunjuje vaše laboratorijske zalihe. Set laboratorijskog stalka sastoji se od stabilne baze od lijevanog željeza 210 x 130 mm, šipke od pocinčanog željeza, šest fiksnih glava izrađenih od presvučenog aluminija, dvije stezaljke od nehrđajućeg čelika, stezaljke za birete od obloženog aluminija i tri željezna prstena s držačima veličine { {Ring_support_retort}}. Plastični podmetač upotpunjuje set. Sa svojim dimenzijama od 600 x 10, štap stalka laboratorijskog stalka također nudi dosta prostora u pogledu visine. Izbočine, kao nosač za krakove hvataljke, mogu se sigurno pričvrstiti na šipke promjera do 138 mm i pružiti pouzdanu potporu. Razne stezaljke i prstenovi idealno odgovaraju stalku za retorte i mogu sigurno držati većinu predmeta ili spremnika koji se koriste u laboratoriju. Premaz neosjetljivo reagira na kemijske tekućine i istovremeno sprječava klizanje. Poseban oblik držača također je dobar za staklene posude, bilo da su u pitanju epruvete ili Erlenmeyerove tikvice.
Laboratorijski stalak - sa stezaljkom za biretu, 2 stezaljke i 3 prstena
Laboratorijski stalak - sa stezaljkom za biretu, 2 stezaljke i 3 prstena
95,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe