Konvekcijska pećnica - 3000 W - funkcija pare i roštilja - uklj. folija za pecenje

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Samostojeća konvekcijska pećnica iz Royal Cateringa osigurava učinkovitu cirkulaciju zraka za brzo i ravnomjerno pečenje. Konvekcijska pećnica savršena je za razne namirn... Pročitaj cijeli opis
1.729,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

2 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Konvekcijska pećnica - 3000 W - funkcija pare i roštilja - uklj. folija za pecenje. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Ploča za kuhanje
ne
Snaga (W)
3000
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C400
Prijavi grešku
Samostojeća konvekcijska pećnica iz Royal Cateringa osigurava učinkovitu cirkulaciju zraka za brzo i ravnomjerno pečenje. Konvekcijska pećnica savršena je za razne namirnice kao što su pileći nuggets, pileća krilca, čips i pizze te je idealna za upotrebu u restoranima, kafeterijama, bistroima, benzinskim postajama ili u privatnim kućanstvima. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, radna konvekcija povećava kapacitet kuhanja bez gubitka dragocjenog prostora. Grijaći element radi sa snagom od 3000 W, dok sustav grijanja s cirkulacijom zraka osigurava brzo i ravnomjerno kuhanje. Iznad svega, konvekcija omogućuje kuhanje različitih namirnica u isto vrijeme bez potrebe za okretanjem ili mijenjanjem posuda. Stolna pećnica opremljena je termostatom koji se može namjestiti između 50 i 270 °C i održava zadanu temperaturu postojanom. To održava potrošnju energije što je moguće nižom. Integrirani mjerač vremena može se koristiti po želji i postaviti na između 0 i 120 minuta. Nakon isteka odabranog vremena, profesionalna radna pećnica se automatski isključuje. Hrana se može navlažiti tijekom kuhanja kako bi se spriječilo isušivanje posuđa zahvaljujući funkciji pare pritiskom na gumb. Kućište i unutrašnjost konvekcijske pećnice izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika koji je neutralan u dodiru s hranom te je istovremeno posebno robustan i jednostavan za čišćenje. Dvoslojna staklena vrata otporna na toplinu omogućuju praćenje procesa kuhanja u mini pećnici u svakom trenutku bez potrebe za otvaranjem vrata. Vrata su također opremljena jakom brtvom koja zadržava toplinu unutra. Ručka otporna na toplinu omogućuje vam sigurno otvaranje pećnice, dok odvojeno kontrolirano unutarnje osvjetljenje čini da hrana u njoj izgleda privlačnije. Umeci su međusobno udaljeni 7 cm, što uređaj čini idealnim za pripremu pizza ili složenaca ili za pečenje rolada. Konvekcijska pećnica dolazi s aluminijskim limom za pečenje.
Konvekcijska pećnica - 3000 W - funkcija pare i roštilja - uklj. folija za pecenje
Konvekcijska pećnica - 3000 W - funkcija pare i roštilja - uklj. folija za pecenje
1.729,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe