Dizalica sa žičanim užetom - 1350 W - 800 kg - 12 m - s daljinskim upravljačem

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dizalica sa žičanom užadi MSW-PROLIFTOR-800NW tvrtke MSW idealna je za dizanje teških tereta u skladištu i radionici. Sa svojom 12 m čeličnom sajlom ima vučnu silu od 400... Pročitaj cijeli opis
339,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

18 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:55.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Dizalica sa žičanim užetom - 1350 W - 800 kg - 12 m - s daljinskim upravljačem. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C49B
Prijavi grešku
Dizalica sa žičanom užadi MSW-PROLIFTOR-800NW tvrtke MSW idealna je za dizanje teških tereta u skladištu i radionici. Sa svojom 12 m čeličnom sajlom ima vučnu silu od 400 kg, koju možete povećati na 800 kg umetanjem remenice. Električno vitlo za kabele posebno je dizajnirano za unutarnju upotrebu i može se montirati na zid, kao i na stup skele ili okretnu ruku. Dizalica ima snažan 1350 W motor koji omogućuje podizanje teških tereta do 400 kg na visinu do 12 m. S električnom dizalicom sa žičanom užadi možete upravljati svojim radom u radionici i skladištu u tren oka. S brzinom dizanja od 8 m/min uvijek ste u prednosti. Čvrsta čelična sajla, koja je zaštićena od uvijanja, slabo se haba i stoga je posebno izdržljiva. Kada se umetne otklonski valjak, visina dizanja se prepolovi na 6 m, a brzina podizanja se prepolovi na 4 m/min. Istovremeno se opterećenje na remenici povećava na 800 kg i omogućuje podizanje teških tereta. To znači da dizalica sa žičanom užadi ima dvostruko veću vučnu silu kada se koristi remenica. Povlačenjem kabela može se upravljati pritiskom na gumb putem isporučenog daljinskog upravljača. Zahvaljujući sofisticiranoj sigurnosnoj funkciji, ovaj model automatski zaustavlja svaku operaciju podizanja ili spuštanja kada dođe do prekida napajanja. Dodijeljena zaštitnoj klasi IP54, električna dizalica sa užetom također je zaštićena od prljavštine ili vode.
Dizalica sa žičanim užetom - 1350 W - 800 kg - 12 m - s daljinskim upravljačem
Dizalica sa žičanim užetom - 1350 W - 800 kg - 12 m - s daljinskim upravljačem
339,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe