slavina za prskanje prije ispiranja - kromirani mesing

slavina za prskanje prije ispiranja - kromirani mesing

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Slavina za prskanje prije ispiranja MO-TA-07 sa svojom iznimno dugom slavinom od 255 mm i dugom cijevi pruža dodatnu udobnost tijekom pranja. Bilo u privatnim kućama ili ... Pročitaj cijeli opis
379,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

4 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod slavina za prskanje prije ispiranja - kromirani mesing. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Oblik armature
Vrsta armature
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C4E8
Prijavi grešku
Slavina za prskanje prije ispiranja MO-TA-07 sa svojom iznimno dugom slavinom od 255 mm i dugom cijevi pruža dodatnu udobnost tijekom pranja. Bilo u privatnim kućama ili u restoranima, školama i mnogim drugim okruženjima, kombinacija fleksibilnog raspršivača i visoke slavine olakšava vaš rad i osigurava čiste rezultate. Glava za prskanje prije ispiranja ima iznimno dugu polugu za udobno podešavanje protoka vode i temperature. To vam omogućuje precizno podešavanje oboje s laktovima čak i kada su vam ruke pune. Ovjes prskalice, koji također drži crijevo, pruža još veću udobnost i higijenu. To ga drži izvan puta i čistim kada se ne koristi. Ruka za prskanje prije ispiranja izrađena je od kromiranog mesinga, što nudi brojne prednosti: Glatka površina koja se lako čisti jamči higijenski rad bez napora, čak i u zahtjevnim situacijama. Ovaj materijal je također posebno otporan i, u kombinaciji s izvrsnom obradom, jamči posebno dug vijek trajanja. Istodobno, instalacija putem priključka G3/8" vrlo je jednostavna i intuitivna te ju bez problema mogu izvesti i laici. Sve što trebate za ugradnju glave prskalice za predispiranje s okretnim izlazom je odgovarajuće udubljenje u umivaoniku promjera najmanje 30 mm.
slavina za prskanje prije ispiranja - kromirani mesing
slavina za prskanje prije ispiranja - kromirani mesing
379,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe