MIG/MAG zavarivač S-MIG200DS (200A, 230V, sinergija, Duty Cycle 100%)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Snažan – MIG/MAG zavarivanje s maksimumomTIG: 200, MMA: 170 Radni ciklus 100%
Kompaktan – integrirani pretinac za kolute promjera 200 mm i dodavanje žice...
Pročitaj cijeli opis
389,00 € -5 %
369,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

9 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod MIG/MAG zavarivač S-MIG200DS (200A, 230V, sinergija, Duty Cycle 100%). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Metoda varenja
Promjer žice za zavarivanje (mm)
1
Tip aparata za varenje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C5D8
Prijavi grešku
Snažan – MIG/MAG zavarivanje s maksimumomTIG: 200, MMA: 170 Radni ciklus 100%
Kompaktan – integrirani pretinac za kolute promjera 200 mm i dodavanje žice brzinom 2-15 m/min
Moderno – IGBT inverter i precizni rezultati zavarivanja sa funkcijom sinergije za MIG/MAG
Fleksibilan – nudi metode zavarivanja MIG MAG, TIG Lift-Arc, MMA i FLUX
Svestran – dodatne funkcije kao što su Hot Start, Anti-Stick kao i Arc Force za zavarivanje elektrodom

MIG/MAG aparat za zavarivanje kombinira fleksibilnost i preciznost

Želite precizne rezultate zavarivanja s MIG MAG zavarivanjem, a da pritom ostanete fleksibilni? Zatim koristite MIG MAG aparat za zavarivanjeS-MIG200DS izStamos Germany ! Zahvaljujući najnovijoj IGBT inverterskoj tehnologiji, kompaktni MIG aparat za zavarivanje sa funkcijom sinergije prilagođen je širokom rasponu parametara zavarivanja. Osim toga, nudi vam mogućnost korištenja TIG Lift-Arc plamenika (nije uključen). Ako želite zavarivati bez plina, koristite ga kao aparat za zavarivanje elektrodama ili s punjenom žicom. To znači da ste s MIG MAG aparatom za zavarivanje idealno opremljeni za svaki posao zavarivanja.

Samo najbolje postavke za vaš MIG/MAG aparat za zavarivanje

Na pregledno dizajniranoj upravljačkoj ploči MIG MAG aparata za elektrolučno zavarivanje osim odabira načina zavarivanja pronaći ćete i brojne mogućnosti podešavanja. To uključuje vrstu plina ili debljinu žice koju koristite za MIG ili MAG zavarivanje. Pomoću sinergijske funkcije možete optimalno uskladiti sve parametre i postići prvorazredne rezultate u MIG/MAG zavarivanju. Osnovni parametri zavarivanja kao što su struja zavarivanja, napon ili brzina žice uvijek su vidljivi na dvije LED diode.

Struja zavarivanja i napon zavarivanja (MIG) mogu se kontinuirano podešavati putem kontrolnog kotačića. Pri maksimalnoj snazi struje zavarivanja odTIG: 200, MMA: 170 A, postići ćete radni ciklus od{{duty_cycle_11_temp}} % sa zavarivačem zaštitnog plina. .

Poboljšajte svoje iskustvo zavarivanja s MIG/MAG aparatom za zavarivanje230 V

Odjeljak za kolut za kolute žice do200 mm već je integriran u kompaktni MIG MAG aparat za zavarivanje. Koristite žice promjera od0.6 - 1.0 mm za MIG/MAG zavarivanje. MIG/MAG zavarivač230 V ih dovodi u MIG plamenik pri brzini žice od2-15 m/min. Želite variti žicom ali bez plina? Zatim upotrijebite žicu s fluksom i prilagodite polaritet na jedinici u skladu s tim.

Zavarivanje elektrodom dostupno je za popravke ili za zavarivanje na otvorenom. Zaštitni plin već je integriran u omotač elektrode promjera od4 mm. Zahvaljujući funkcijama Hot Start, Arc Force i Anti-Stick, postižete najbolje rezultate zavarivanja. Hot Start nakratko povećava struju zavarivanja na početku zavarivanja i dobit ćete optimalne varove od samog početka. Zahvaljujući sili luka, možete zavarivati stabilnijim lukom. Anti-stick sprječava lijepljenje elektrode.

Pomoću dodatnog plamenika za TIG zavarivanje s vanjskim plinskim priključkom (nije uključen u isporuku) ovaj aparat za zavarivanje koristite u načinu zavarivanja TIG s Lift-Arc paljenjem. U usporedbi s visokofrekventnim paljenjem, ovo ima prednost u tome što osjetljivi elektronički uređaji u blizini, na primjer mobilni telefoni, računala ili kontrolni sustavi, nisu ometani. Da biste to učinili, odaberite odgovarajuću funkciju na upravljačkoj ploči.

Koristite profesionalni MIG MAG aparat za zavarivanje sa suvremenom IGBT inverterskom tehnologijom za učinkovito zavarivanje za širok raspon radnih situacija i metala, kao što su željezo, čelik i njihove legure, lijevano željezo, nikal ili bakar. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i praktičnoj ručki, uz vas je kamo god pošli.
MIG/MAG zavarivač S-MIG200DS (200A, 230V, sinergija, Duty Cycle 100%)
MIG/MAG zavarivač S-MIG200DS (200A, 230V, sinergija, Duty Cycle 100%)
369,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe