Hidromasažna kada na napuhavanje - 900 L - 6 osoba - 130 mlaznica - tamnoplava/bijela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Hidromasažna kada na napuhavanje UNI_POOLS_19 iz Uniprodo kolekcija vrtnih potrepština i profesionalnog alata nudi luksuz i opuštanje za vaš svakodnevni život. S prostoro... Pročitaj cijeli opis
519,00 € -17 %
429,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

159 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Hidromasažna kada na napuhavanje - 900 L - 6 osoba - 130 mlaznica - tamnoplava/bijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Broj osoba
Materijal
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C64C
Prijavi grešku
Hidromasažna kada na napuhavanje UNI_POOLS_19 iz Uniprodo kolekcija vrtnih potrepština i profesionalnog alata nudi luksuz i opuštanje za vaš svakodnevni život. S prostorom za do šest osoba, toplica na napuhavanje može biti oaza mira ili središnji dio svake vrtne zabave. Ovaj proizvod uključuje sve što će vam trebati za postavljanje i rad. Spa na napuhavanje ima kapacitet od 900 L i prostrane unutarnje dimenzije od 146 x 146 cm s visinom od 60 cm. Unutra se udobno može smjestiti šest osoba. Vanjski spa na napuhavanje posebno je udoban. Pod je obložen EVA pjenom i čak i dugi boravak u žuborećoj vodi čini užitkom. Temperatura vode može se podići do 40 °C. Unatoč velikom volumenu, voda se može zagrijavati brzinom od otprilike dva stupnja na sat, ovisno o vanjskoj temperaturi. Priloženi poklopac osigurava pouzdano grijanje koje štedi energiju i istovremeno štiti vodu od onečišćenja lišćem. Nije samo grijaći element od 1800 W ono što je posebno učinkovito — vanjski spa na napuhavanje također je opremljen sa 130 mlaznica koje pružaju ugodnu masažu i pomažu vam da se potpuno opustite — savršeno za odmor od svakodnevnog stresa. Postavke i temperatura mogu se prilagoditi pomoću intuitivnog LED touchpada. Učinkovita zračna pumpa od 600 W potpuno napuhava kadu i spremna je za punjenje u samo nekoliko minuta. Visokokvalitetni i izdržljivi materijali jamče nevjerojatno dug životni vijek topline na napuhavanje. Uz hidromasažnu kadu dolazi i podloga koja štiti dno kade od oštećenja. U slučaju da je hidromasažna kada na napuhavanje oštećena, to možete lako popraviti pomoću kompleta za popravak.
Hidromasažna kada na napuhavanje - 900 L - 6 osoba - 130 mlaznica - tamnoplava/bijela
Hidromasažna kada na napuhavanje - 900 L - 6 osoba - 130 mlaznica - tamnoplava/bijela
429,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe