Roštilj za hot dog - 7 valjaka - nehrđajući čelik

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tko s vremena na vrijeme ne uživa u hot dogu? Oduševite svoje klijente roštiljem za hot dog RCHG-7E iz Royal Cateringa, koji je posebno dizajniran za profesionalnu upotre... Pročitaj cijeli opis
169,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

32 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Roštilj za hot dog - 7 valjaka - nehrđajući čelik. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C69B
Prijavi grešku
Tko s vremena na vrijeme ne uživa u hot dogu? Oduševite svoje klijente roštiljem za hot dog RCHG-7E iz Royal Cateringa, koji je posebno dizajniran za profesionalnu upotrebu u restoranima ili zalogajnicama. Energetski je učinkovit i teži samo 9,15 kg. Ovaj svestrani i ekonomični uređaj mora imati svaki kuhar. Stroj ima 7 grijaćih šipki snage 1400 W i brzo i učinkovito priprema do 12 kobasica. 7 šipki od nehrđajućeg čelika imaju vlastite grijaće elemente i automatski se okreću za 360 stupnjeva kako bi ravnomjerno zagrijale kobasice. Temperatura se može podesiti do 250 °C. Roštilj za hrenovke ima dva odvojena područja grijanja koja se nalaze na stražnjim i prednjim valjcima. Reguliraju se pomoću dva odvojena termostata, koji vam omogućuju istovremeno pečenje hrenovki na roštilju dok one koje su već gotove ostaju tople. Posuda za sakupljanje skuplja višak masnoće i lako se uklanja. Poklopac od kaljenog stakla ne samo da štiti hranu od ostataka, već također osigurava da vaš radni prostor bude čist i bez masnoće. Isprobajte i sami! RCHG-11T ima 7 grijaćih šipki velike snage koje napajaju 1400 W i brzo i učinkovito pripremaju do 12 hrenovki. 7 šipki od nehrđajućeg čelika imaju vlastite grijaće elemente i automatski se okreću za 360 stupnjeva kako bi se hrenovke ravnomjerno zagrijale. Temperatura se može podesiti na 250 °C. Dva područja grijanja aparata za hotdog nalaze se na stražnjoj strani i prednjem valjku. Reguliraju ih dva odvojena termostata, što vam omogućuje istovremeno pečenje hotdogova na roštilju i održavanje toplih već gotovih. Posuda za sakupljanje skuplja višak masnoće i lako se uklanja. Uređaj je izrađen od nehrđajućeg čelika te je vrlo robustan i izdržljiv. Čvrsta konstrukcija zaštićena je od ogrebotina, oštećenja od korozije ili mehaničkih oštećenja. Aparat za hotdog je zbog svog materijala vrlo jednostavan za čišćenje. Poklopac je izrađen od kaljenog stakla i štiti hranu od krhotina, posebno kada je na otvorenom. Stakleni poklopac osigurava da je vaš radni prostor higijenski i bez masnoće. Može se lako ukloniti radi čišćenja i nakon toga ponovo sastaviti.
Roštilj za hot dog - 7 valjaka - nehrđajući čelik
Roštilj za hot dog - 7 valjaka - nehrđajući čelik
169,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe