MMA zavarivač - 180 A - IGBT - Hot Start - Anti-Stick - Radni ciklus 100%

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Želite kompaktni aparat za zavarivanje elektroda s pouzdanim vrijednostima performansi? Onda se odlučite za ručni električni aparat za zavarivanje iz Stamos Germany, koji... Pročitaj cijeli opis
139,00 € -22 %
109,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

58 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod MMA zavarivač - 180 A - IGBT - Hot Start - Anti-Stick - Radni ciklus 100%. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Metoda varenja
MMA
Promjer žice za zavarivanje (mm)
4
Tip aparata za varenje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C7A5
Prijavi grešku
Želite kompaktni aparat za zavarivanje elektroda s pouzdanim vrijednostima performansi? Onda se odlučite za ručni električni aparat za zavarivanje iz Stamos Germany, koji koristi sofisticiranu invertersku tehnologiju! IGBT pretvarač ne samo da vam nudi izlazni napon velike snage putem PWM tehnologije, već također smanjuje težinu i dimenzije na minimum. To MMA zavarivač čini još lakšim i učinkovitijim za korištenje. Bilo na gradilištu, za popravke u radionici ili za održavanje ograde - nećete htjeti bez ove male snage! Uređaj za zavarivanje elektrodama osigurava jednostavnu upotrebu. Postavite struju zavarivanja točno između 20 i 180 putem okretne kontrole. Provjerite vrijednost u bilo kojem trenutku pomoću LED zaslona. Kompaktan i učinkovit ručni električni aparat za zavarivanje uvjerljiv je svojim stabilnim lukom, dobrom zavarenom bazom i visokim naponom otvorenog kruga. Koristite aparat za zavarivanje elektroda promjera 2.5-4.0 mm i postignite najbolje rezultate zavarivanja zahvaljujući Hot Startu i Anti-Stick. Hot Start nakratko povećava struju zavarivanja na početku zavarivanja i dobit ćete optimalne varove od samog početka. Anti-stick sprječava lijepljenje elektrode. Na taj način uvijek postižete čiste rezultate zavarivanja bez pretjeranog troska i prskanja. Robusni aparat za zavarivanje elektroda lako se prenosi pomoću trake za nošenje. Bez obzira koristite li ga za metale kao što su čelik, željezo, bakar, lijevano željezo, nikal ili legure bakra, pokazuje svoja izvrsna svojstva u svakom zadatku, čak i na otvorenom. Koristite električni ručni aparat za zavarivanje za savršeno zavarivanje do debljine od 3 - 10 mm u radionicama, za popravke, u proizvodnji ili u bravarskom obrtu. U svakom polju, svestrani MMA zavarivač će vas uvjeriti svojim besprijekornim rezultatima.
MMA zavarivač - 180 A - IGBT - Hot Start - Anti-Stick - Radni ciklus 100%
MMA zavarivač - 180 A - IGBT - Hot Start - Anti-Stick - Radni ciklus 100%
109,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe