Laboratorijsko napajanje - 0-30 V - 0-10 A DC - 300 W

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Stolno napajanje S-LS-35 posebno je dizajnirano za pružanje istosmjerne struje vanjskim uređajima, s individualno podesivom strujom i naponom. Napajanje je vrlo tiho i sa... Pročitaj cijeli opis
149,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

4 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Laboratorijsko napajanje - 0-30 V - 0-10 A DC - 300 W. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C850
Prijavi grešku
Stolno napajanje S-LS-35 posebno je dizajnirano za pružanje istosmjerne struje vanjskim uređajima, s individualno podesivom strujom i naponom. Napajanje je vrlo tiho i savršeno za korištenje u školama ili za hobije. Korištena linearna tehnologija znači da uređaj proizvodi samo niske valove i nizak šum. Uređaj također ima visoko podešavanje i rezoluciju prikaza od 100 mV / 10 mA. Bilo da ste profesionalac u razvoju ili radite na električnim projektima oko kuće, laboratorijska oprema tvrtke Stamos Soldering obogaćuje vaš rad. Zahvaljujući velikom LED zaslonu, u svakom trenutku možete jednostavno očitati postavljene vrijednosti napona i jakosti struje. Vrijednosti se prikazuju do četvrte znamenke na LED zaslonu, tako da se mogu prikazati i najtočnije vrijednosti. Brojke je lako čitati čak iu uvjetima slabog osvjetljenja. Osim toga, vrijednosti su prikazane s odgovarajućim akronimima jedinica, jasno razlikuju trenutni napon i jakost struje. S ovim dodatnim finim podešavanjem, dvostrukim laboratorijskim napajanjem može se upravljati na individualniji i precizniji način kako bi se osigurala točna količina energije koja vam je potrebna. Napon ili struja mogu se fino podesiti na 100 mV / 10 mA. Dvostrukim napajanjem koje je jednostavno za korištenje može se jednostavno i praktično upravljati pomoću gumba. Ova dvostruka jedinica za napajanje zadovoljava najviše standarde sigurnosti: uređaj je opremljen prenaponskom zaštitom (OVP), prekostrujnom zaštitom (OCP) kao i posebnom zaštitom od pregrijavanja (OTP) koja automatski aktivira integrirani ventilator čim je maksimalna temperatura prekoračen. S ovim sigurnosnim sustavom zajamčen je siguran rad, čak i uz intenzivnu i stalnu upotrebu. Ovo napajanje ima posebne gumbe koji vam omogućuju individualno podešavanje željene struje. Gumbi vam omogućuju grubo i fino podešavanje željenih vrijednosti struje od 0 do 30 V DC i 0 do 10 A. Tijekom podešavanja možete promatrati predmetne vrijednosti na velikom LED zaslonu i jednostavno ih modificirati kako bi zadovoljile vaše potrebe. Napajanje također ima ugrađenu zaštitu od pregrijavanja koja pokreće ventilator za hlađenje čim temperatura uređaja poraste iznad 40 °C. Ventilator prestaje raditi kada uređaj dosegne 35 °C. Neklizajuće gumene nožice osiguravaju dodatnu stabilnost uređaja, a istovremeno štite radnu površinu od neželjenih ogrebotina. Napajanje je također napravljeno da bude prenosivo zahvaljujući svojoj maloj težini i može se koristiti i kao mobilna jedinica. Stamos Soldering jedinica za stolno napajanje je potpuno profesionalni uređaj za individualno napajanje istosmjernom strujom raznih vanjskih uređaja i opreme.
Laboratorijsko napajanje - 0-30 V - 0-10 A DC - 300 W
Laboratorijsko napajanje - 0-30 V - 0-10 A DC - 300 W
149,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe