Digitalna precizna vaga - 500 g - 0,01 g - Osnovno - Zaštitni zaslon

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Digitalna kuhinjska vaga SBS-LW-500/10 WS tvrtke Steinberg BASIC dolazi sa štitnikom od propuha i ima maksimalni kapacitet vaganja do 500g kao i točnost od 0,01g. To ga č... Pročitaj cijeli opis
55,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

21 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 11:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Digitalna precizna vaga - 500 g - 0,01 g - Osnovno - Zaštitni zaslon. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C899
Prijavi grešku
Digitalna kuhinjska vaga SBS-LW-500/10 WS tvrtke Steinberg BASIC dolazi sa štitnikom od propuha i ima maksimalni kapacitet vaganja do 500g kao i točnost od 0,01g. To ga čini savršeno prikladnim i za ugostiteljstvo i za laboratorije te za zadatke uključujući mjerenje točnih količina određenih sastojaka ili brojanje materijala. Štitnik za propuh znači da se čak i praškaste tvari mogu sigurno i sigurno vagati. SBS-LW-500/10 WS je kompaktni model koji dolazi s prostranom, okruglom površinom za vaganje promjera 12 cm i izrađenom od vrhunskog nehrđajućeg čelika. Kućište je izrađeno od robusne plastike, a gumene nožice koje ne klize vagu sigurno i čvrsto drže na svim vrstama površina. Kuhinjske vage također nude 6 jedinica za vaganje: gram (g), kilogram (kg), funta (lb), unca (oz), karat (ct) i teralit (tl). Pomoću funkcije TARE možete saznati neto težinu, dok funkcija PCS omogućuje jednostavno brojanje pojedinačnih predmeta u veličinama uzoraka od 25, 50, 75 ili 100 komada. Vanjski LCD zaslon s dodatnim pozadinskim osvjetljenjem čini očitavanje prikazanih mjerenja lakim. Čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja, zaslon ostaje jasan i lako čitljiv.
Digitalna precizna vaga - 500 g - 0,01 g - Osnovno - Zaštitni zaslon
Digitalna precizna vaga - 500 g - 0,01 g - Osnovno - Zaštitni zaslon
55,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe