Vrećice za vakumiranje - 8 rola - 48 m - 15 do 30 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bez obzira na to jesu li za zamrzavanje, kuhanje ili skladištenje, ove role pakiraju vašu hranu na vrlo siguran način koji štedi prostor. Naše RCVR-SET 4 vakuumske role t... Pročitaj cijeli opis
59,00 € -7 %
55,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

97 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Vrećice za vakumiranje - 8 rola - 48 m - 15 do 30 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C9F4
Prijavi grešku
Bez obzira na to jesu li za zamrzavanje, kuhanje ili skladištenje, ove role pakiraju vašu hranu na vrlo siguran način koji štedi prostor. Naše RCVR-SET 4 vakuumske role tvrtke Royal catering nisu samo izdržljive i stabilne, već su i vrlo fleksibilne. Štoviše, mogu se koristiti sa svim standardnim vakuumskim uređajima. Svaka rola je duga 600 cm i široka 15-30 cm. Ovisno o proizvodu, možete izrezati potrebnu duljinu folije prema vašim potrebama. Kad god trebate zamotati jegulje ili šaku graha, ove vakuumske role mogu ih lako smanjiti na potrebnu duljinu. U tim situacijama će odrezana folija formirati cijev, koju možete jednostavno spojiti vakuumskim uređajem s obje strane. Ovaj set sadrži ukupno 8 rolni (dvije od 600 x 15 cm, dvije od 600 x 20 cm, dvije od 600 x 25 i dvije od 600 x 30 cm), što iznosi 48 metara folije. Sve vrećice za vakuum su debele 105 µm i izuzetno su izdržljive. Zahvaljujući posebno dizajniranoj mikrostrukturi, materijal vrećice se posebno lako zatvara vakuumom. Osim toga, stalna kontrola kvalitete pod kojom se proizvodi PA/PE folija osigurava da su ove vakumirane vrećice savršeno prikladne za kontakt s bilo kojom vrstom hrane. Još jedna prednost ovih vrećica je njihov prikladan dizajn za višekratnu upotrebu: jednom je upotrijebite, jednostavno je očistite i spremna je za ponovnu upotrebu. Također, u slučaju da vam ne treba cijeli sadržaj odjednom, samo izvadite potrebnu količinu i još jednom vakuumirajte. Vakuumiranjem vaša hrana će ostati svježa dulje, jer odsutnost zraka štiti od oksidacije, što zauzvrat jamči da se neće razviti bakterije ili gljive. Nadalje, ove praktične vakuumske folije pružaju zaštitu od vlage i prljavštine. U slučajevima kada samo trebate uštedjeti na prostoru, ove role možete koristiti i za pakiranu robu. Ove višenamjenske hermetičke vrećice mogu se koristiti ne samo za zamrzavanje, već i za kuhanje Sous-Vide metodom.
Vrećice za vakumiranje - 8 rola - 48 m - 15 do 30 cm
Vrećice za vakumiranje - 8 rola - 48 m - 15 do 30 cm
55,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe