Vrtna posuda za kompost - 1,120 L

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bilo da se radi o lišću, otkosima travnjaka ili otpadu od hrane – u vrtnoj kanti za kompost otpad se pretvara u vrijedan kompost koji pruža vrt s brojnim hranjivim tvarim... Pročitaj cijeli opis
159,00 € -19 %
129,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

265 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 11:11.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Vrtna posuda za kompost - 1,120 L. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217CA31
Prijavi grešku
Bilo da se radi o lišću, otkosima travnjaka ili otpadu od hrane – u vrtnoj kanti za kompost otpad se pretvara u vrijedan kompost koji pruža vrt s brojnim hranjivim tvarima omogućuje cvjetanje cvijeća i prekrasan rast povrća. Prirodni procesi učinkovito se podržavaju u posudi za kompost i pružaju osnovu za održivo bogatu žetvu. Vrtni komposter sastoji se od velikog spremnika izrađenog od izdržljivog Polipropilen u kojem se vrtni otpad može učinkovito razgraditi. Čvrsta konstrukcija s kapacitetom od 1,120 L lako se sastavlja zahvaljujući fiksnim šarkama i može se pričvrstiti u tlo pomoću kuka za sigurno postolje. Dragocjeni kompost zaštićen je poklopcem koji se može sigurno zatvoriti bravom (nije uključen). Struktura vanjskih zidova sprječava ulazak životinja u unutrašnjost, gdje se prirodnim procesom skuplja i reciklira vrtni otpad. Ventilacijski otvori i sustav navodnjavanja kap po kap osiguravaju idealne uvjete da se lišće, pokošena trava i ljuske jaja polagano razgrađuju i pretvaraju u humus bogat hranjivim tvarima. Vanjska posuda za kompost opremljena je preklopcima u razini tla kroz koje možete ukloniti obogaćenu vrtnu zemlju. S vrtnim komposterom možete učinkovito pretvoriti otpad u izvor bogat hranjivim tvarima za snažan rast u vašem vrtu. Savjet za vrtlarenje: Ako želite kompostirati grančice i grane, treba ih prethodno usitniti. Za dobivanje komposta bogatog hranjivim tvarima, "vrijedni radnici" poput gljivica, bakterija ili kompostnih kukaca i drugih malih životinja dobrodošli su u vrtnom otpadu. Gnoj od koprive ili dodani kravlji gnoj također mogu pomoći u pretvaranju vrtnog otpada u bogati humus.
Vrtna posuda za kompost - 1,120 L
Vrtna posuda za kompost - 1,120 L
129,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe