MSW mini hladnjak CCW04-W

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
S prijenosnim mini hladnjakom, ohlađena pića su uvijek nadohvat ruke, gdje god se nalazili. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, maloj težini i integriranoj ručki, ma... Pročitaj cijeli opis
79,00 € -25 %
59,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

20 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod MSW mini hladnjak CCW04-W. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodatne funkcionalnosti
Neto obujam (l)
4 l
Vrsta hladnjaka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217CA93
Prijavi grešku
S prijenosnim mini hladnjakom, ohlađena pića su uvijek nadohvat ruke, gdje god se nalazili. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, maloj težini i integriranoj ručki, mali hladnjak savršen je za izlete ili piknike - ali ovaj model također savršeno izgleda u gostinjskim ili hotelskim sobama zahvaljujući jednostavnom dizajnu. Kako bi se osiguralo da se jedinica ne zapraši tijekom hladnih dana, funkcija grijanja osigurava toplu hranu ili piće tijekom zimskog izleta. U mini hladnjaku možete temperirati hranu i piće na 5 °C ili ih održavati toplima na najviše 60 °C. Na ovaj način možete ne samo udobno ohladiti limunadu ili pivo, već i jednostavno transportirati lijekove koje treba čuvati hladne ili toplu hranu za malu djecu. S volumenom od 4 l, aparat nudi dovoljno prostora za nošenje oko 6 limenki kapaciteta 330 ml. Unutrašnjost ima presvučenu aluminijsku podstavu za optimalnu unutrašnju temperaturu. Kućište je izrađeno od čvrste plastike bez BPA. Za jednostavno napajanje uređaja, stolni hladnjak ima mrežni kabel od 12 V i 220 do 240 V. Možete izabrati da ovaj model radi iz automobilskog akumulatora ili da ga spojite na električnu mrežu. Hladnjakom Mini upravljate putem jednostavne upravljačke ploče. Uz pomoć kontrolera možete podesiti hoće li kutija grijati ili hladiti. Lagani mali hladnjak ima ručku i tako jamči jednostavan transport. Savjet: Hladnjak napunite robom koja je već prethodno temperirana jer je uređaju potrebno neko vrijeme da postigne željenu temperaturu.
MSW mini hladnjak CCW04-W
MSW mini hladnjak CCW04-W
59,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe