Stroj za skidanje izolacije - stolna verzija

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
S ručnim strojem za skidanje izolacije kabela MSW-WS-007 tvrtke MSW brzo i precizno uklanjate premaz s kabela, žica i užadi. Profesionalni uređaj radi čak i tamo gdje kon... Pročitaj cijeli opis
59,00 € -39 %
35,99 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

413 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Stroj za skidanje izolacije - stolna verzija. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217CB0B
Prijavi grešku
S ručnim strojem za skidanje izolacije kabela MSW-WS-007 tvrtke MSW brzo i precizno uklanjate premaz s kabela, žica i užadi. Profesionalni uređaj radi čak i tamo gdje konvencionalne metode rezanja sa stezaljkama ne uspijevaju. Skidač kabela prikladan je za jednožične ili višežične bakrene, željezne ili aluminijske kabele. Kompaktan i robustan aparat za skidanje kabela idealan je za mobilnu upotrebu u industrijskim okruženjima. Uređaj je izrađen od čvrstog čeličnog lima i pričvršćen je na kut ili rub stola ili radnog stola s dva vijka. Ručni stroj za skidanje izolacije kabela uvijek se može koristiti bilo gdje. Tri remenice služe za podešavanje čvrstoće sajle i omogućuju demontažu sajle maksimalnog promjera 15 mm. Kabel se pomiče duž remenica i istovremeno se obrađuje posebno oštrom oštricom. Time je izolacija kabela točno izrezana i kasnije se može jednostavno ukloniti. Informacije o stroju za skidanje izolacije kabela MSW-WS-007 tvrtke MSW:
Stroj za skidanje izolacije - stolna verzija
Stroj za skidanje izolacije - stolna verzija
35,99 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe