Chafing Dish - 1/1 GN - Royal Catering - 8.5 L - number_of_fael_fuel_cells_643 gorivne ćelije - prozor za pregled

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bilo na švedskom stolu u hotelima, restoranima ili na događajima s cateringom – visokokvalitetna trljaća posuda iz Royal Catering, vaših stručnjaka za opremu za ugostitel... Pročitaj cijeli opis
149,00 € -7 %
139,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

6 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Chafing Dish - 1/1 GN - Royal Catering - 8.5 L - number_of_fael_fuel_cells_643 gorivne ćelije - prozor za pregled. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217CB8F
Prijavi grešku
Bilo na švedskom stolu u hotelima, restoranima ili na događajima s cateringom – visokokvalitetna trljaća posuda iz Royal Catering, vaših stručnjaka za opremu za ugostiteljstvo, neophodna je svugdje gdje trebate održavati vruće juhe ili druge delicije. Posuda za trljanje neutralnog okusa Ne hrđajući Čelik savršena je za zagrijavanje velikih količina hrane na željenu temperaturu i njezino izlaganje na ukusan način. Zahvaljujući svom klasičnom dizajnu i veličini, ovaj grijač za bife je pravi privlačan za oko i pobudit će znatiželju vaših gostiju za svojim aromatičnim sadržajem. Sa svojim kapacitetom od 8.5 L, možete poslužiti više gostiju u isto vrijeme na velikim događajima s ovom laganom jelom. Posuda za grijanje 1/1 GN koja se lako uklanja i dubine od 65 mm olakšava punjenje tanjura svježe kuhanom juhom, umakom, chili con carneom ili gulašom od povrća izravno sa štednjaka. Posuda za švedski stol izrađena je od izdržljivih materijala otpornih na ogrebotine – Nehrđajući čelik, kaljeno staklo – i udovoljava visokim higijenskim zahtjevima ugostiteljstva. Također ima ručku otpornu na toplinu i hladan na dodir koja vam omogućuje rukovanje bez opeklina. Toplinski izolacijski poklopac impresionira svojim staklenim umetkom kroz koji vi i vaši gosti možete vidjeti hranu bez otvaranja posude za trljanje. Poklopac na rolo se može jednostavno preklopiti prema gore za uklanjanje i posluživanje hrane. Tava za trljanje jednostavna je za korištenje i svestrana jer vam ne treba pristup strujnoj utičnici. Spremnici za gorivo lako su dostupni i mogu se napuniti pastom za gorivo iz naše kolekcije ugostiteljske opreme. Svaki je opremljen poklopcem za jednostavno gašenje plamena i dizajniran je da uvijek jamči sigurnost pri korištenju posude za trljanje. Pasta za gorivo postavlja se središnje i sigurno ispod dna posude za vodu 570 x 365 x 100 mm. Točno i učinkovito zagrijavanje posude s tankim stijenkama jamči optimalnu raspodjelu topline, održavajući vaša jela toplim, aromatičnim i spremnim za posluživanje čak i tijekom nekoliko sati. Voda također služi kao idealan pufer koji sprječava da hrana u tavi zagori ili se prekuha. Daljnja prednost vodene kupelji je da vruća voda još neko vrijeme održava hranu toplom čak i nakon što se plamen goriva ugasi. Cijeli uređaj može se lako rastaviti nakon upotrebe radi čišćenja i skladištenja.
Chafing Dish - 1/1 GN - Royal Catering - 8.5 L - number_of_fael_fuel_cells_643 gorivne ćelije - prozor za pregled
Chafing Dish - 1/1 GN - Royal Catering - 8.5 L - number_of_fael_fuel_cells_643 gorivne ćelije - prozor za pregled
139,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe