Termos posuda od nehrđajućeg čelika - 40 L - s odvodnom slavinom

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Termos posuda od nehrđajućeg čelika dizajnirana je kako bi transport tople i hladne hrane i pića bio jednostavan i siguran. Royal Catering - vaš online trgovac ugostitelj... Pročitaj cijeli opis
139,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

66 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:59.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Termos posuda od nehrđajućeg čelika - 40 L - s odvodnom slavinom. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217CBAB
Prijavi grešku
Termos posuda od nehrđajućeg čelika dizajnirana je kako bi transport tople i hladne hrane i pića bio jednostavan i siguran. Royal Catering - vaš online trgovac ugostiteljskom opremom - posebno je dizajnirao termos spremnik od nehrđajućeg čelika za vrhunske restorane i hotele, kao i za komercijalne kuhinje, kantine i catering usluge dostave. Ako u svojoj kuhinjskoj opremi cijenite funkcionalnost, izdržljivost i dopadljiv dizajn, onda je ova izotermna posuda od 40 litara s dvostrukim stijenkama i praktičnom slavinom za pražnjenje nezamjenjiv pomoćnik u održavanju hrane toplom. Termos posuda s odvodnom slavinom ima kapacitet od 40 litara. Posuda i poklopac izrađeni su od nehrđajućeg čelika s dvostrukom stijenkom otpornog na toplinu i imaju dodatni izolacijski sloj između dviju stijenki od nehrđajućeg čelika. Dvostruka izolacija održava temperaturu hrane ili pića do 12 sati. Termos posuda za posluživanje hrane ima uklonjivi poklopac od nehrđajućeg čelika koji pomaže u održavanju temperature sadržaja. Poklopac ima dva zatvarača koji se lako koriste i osiguravaju čvrsto prianjanje i čistoću tijekom transporta. Osim toga, posuda ima dvije ergonomske ručke koje također olakšavaju transport. Komercijalni grijač hrane opremljen je odvodnom slavinom za lakše posluživanje, što vam omogućuje precizno izlijevanje pića i hrane, bez kapanja ili prskanja. Bilo u bolnicama, školama i vrtićima ili čak na vjenčanjima, odvodna slavina olakšava vam brzo i pouzdano posluživanje gostiju kuhanim vinom, čajem, kavom ili juhom. Zahvaljujući prvoklasnoj izradi od brušenog nehrđajućeg čelika, termos posuda blista i s higijenskog gledišta. Površina posude otporna je na nečistoće kao što su hrđa, mrlje od vode, korozija ili ostaci hrane. Sadržaj ostaje siguran za hranu po okusu i mirisu. Visokokvalitetna izrada omogućuje jednostavno održavanje i čišćenje.
Termos posuda od nehrđajućeg čelika - 40 L - s odvodnom slavinom
Termos posuda od nehrđajućeg čelika - 40 L - s odvodnom slavinom
139,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe