Lanac za podizanje - 2000 kg - 1 m - crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Olakšajte podizanje teških tereta uz lanac za remen iz Steinberg Systems! Lanac dizalice s 2000 kg nosivosti može se koristiti u cijelom području industrijske proizvodnje... Pročitaj cijeli opis
55,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

8 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 18:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Lanac za podizanje - 2000 kg - 1 m - crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217CBAF
Prijavi grešku
Olakšajte podizanje teških tereta uz lanac za remen iz Steinberg Systems! Lanac dizalice s 2000 kg nosivosti može se koristiti u cijelom području industrijske proizvodnje - bilo metalne, drvene, staklene konstrukcije ili u industriji betona. Lanac dizalice sastoji se od otporne niti duge 1 m. Čvrste čelične karike lanca otporne su na prljavštinu, ulje, mast i vlagu. Osim toga, konstrukcija je otporna na rubove i toplinu. Lanac za remen idealan je za siguran prijevoz najrazličitije robe - tijekom dugog vremenskog razdoblja. Lanac za podizanje opremljen je brojem i UVV inspekcijskom naljepnicom. U okviru pregleda lanci se provjeravaju na istrošenost i oštećenja. Tek nakon položenog testa bit će dodijeljena značka koja vam omogućuje siguran rad s lančanom vješalicom s jednom nogom odmah. Prilikom spajanja lanca dizalice na dizalicu i teret, pazite da otvor kuke bude okrenut prema van. Teg mora biti na dnu udice, a ne na vrhu udice.
Lanac za podizanje - 2000 kg - 1 m - crni
Lanac za podizanje - 2000 kg - 1 m - crni
55,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe