Ergobaby Evolve hranilica 2u1, Natural Wood

Ergobaby Evolve hranilica 2u1, Natural Wood

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Evolve hranilica 2u1Iz hranilice u stolac za samo nekoliko sekundi!Evolve hranilica je proizvod koji raste s Vašim mališanima na tri različita načina. U početku možete ko... Pročitaj cijeli opis
289,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena 11.6.2024. od 18:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Ergobaby Evolve hranilica 2u1, Natural Wood. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Tip
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02189568
Prijavi grešku
Evolve hranilica 2u1Iz hranilice u stolac za samo nekoliko sekundi!Evolve hranilica je proizvod koji raste s Vašim mališanima na tri različita načina. U početku možete koristiti Evolve hranilicu kao klasičnu hranilicu za bebe, a kako Vaše dijete raste, možete pretvoriti Evolve hranilicu u Evolve stolac, koji se prilagođava visini vašeg stola. Kada Vaše dijete postane dovoljno samostalno, možete pretvoriti Evolve hranilicu u Evolve kuhinjski pomoćnik, (on se kupuje odovojeno kao dodatak) koji je idealan za kuhanje i druge aktivnosti u kuhinji. Ovaj proizvod je sjajna investicija za roditelje koji žele proizvod koji će rasti s njihovim mališanima i biti koristan tijekom dugog vremenskog razdoblja.Korištenje hranilice moguće je od trenutka kada beba može samostalno i uspravno sjediti (približno ) do 15 kg. Ona raste s djetetom i jednostavno se sklapa u nekoliko sekundi. Isto tako lako se održava te sadrži sigurnosni pojas u 5 točaka. Na brz i lagan način hranilica se može pretvoriti u stolac u par sekundi. Sastoji se od ergonomskog sjedećeg dijela te je podesiva razina stolca.Dodatak za kuhinjski pomoćnik kupuje se odvojeno.Osnovne karakteristike:- osmišljena da raste skupa s Vašim mališanom- iz hranilice u stolac za samo nekoliko sekundi, bez upotrebe alata- jednostavno sklapanje za lako skladištenje- jednostavno za održavanje i čišćenje- odvojivi umetak za pladanj koji se može prati u perilici posuđa- sigurna za dijete, jednostavna za roditelja- sjedeći dio koji se podešava rastu i visini djeteta- svevremenski dizajnTežina:Hranilica: 7,9 kgStolac: 6 kgKuhinjski pomoćnik: 8,6 kg
Ergobaby Evolve hranilica 2u1, Natural Wood
Ergobaby Evolve hranilica 2u1, Natural Wood
289,90 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe