Avent Duda varalica Ultra soft 6-18 mj cura, Labud A2

Avent Duda varalica Ultra soft 6-18 mj cura, Labud A2

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ultra soft Philips Avent duda varalica pazi na osjetljivu kožu vaše bebe.Izuzetno meki, fleksibilni štitnik prati oblik bebinih obraza, ostavljajući manje tragova i uzrok... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 16:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Avent Duda varalica Ultra soft 6-18 mj cura, Labud A2. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02196624
Prijavi grešku
Ultra soft Philips Avent duda varalica pazi na osjetljivu kožu vaše bebe.Izuzetno meki, fleksibilni štitnik prati oblik bebinih obraza, ostavljajući manje tragova i uzrokujući manje iritacija kože kako bi beba ugodnije dudala.MEKI, FLEKSIBILNI ŠTITNIK ZA MANJE TRAGOVA NA KOŽI I MANJE IRITACIJAOsjetljiva koža treba dodatnu njegu.Naša zaštitna tehnologija omogućuje dudi praćenje prirodnog oblika bebinog lica radi udobnog prianjanja. Na bebinoj koži bit će manje tragova i iritacija.Naš zaobljeni štitnik svodi pritisak na najmanju mjeru pa je sisanje nježno za bebine obraze.SVILENKASTA DUDA POSEBNE TEKSTURE ZA UDOBNOST PRILIKOM SISANJASvilenkasta silikonska duda posebne teksture umiruje bebu.DIZAJNIRANA ZA PRIRODNI ORALNI RAZVOJNaš sklopivi silikonski sisač ima simetričan oblik koji prati razvoj bebinog nepca, zuba i desni.STERILIZIRANJE I SPREMANJE U PRAKTIČNOJ POSUDIIzuzetno meka putna kutijica također je sterilizator.Sve što trebate je uliti nešto vode i staviti je u mikrovalnu pećnicu.Tako možete biti sigurni kako je čista za sljedeću upotrebu.
Avent Duda varalica Ultra soft 6-18 mj cura, Labud A2
Avent Duda varalica Ultra soft 6-18 mj cura, Labud A2
9,50 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe