Wifi detektor plina

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Neka vaš dom bude siguran i kad niste u blizini, budite obaviješteni o curenjima plina putem aplikacije na mobilnom uređaju spajanjem putem Wifi-a Koristi se sigurnosnu d... Pročitaj cijeli opis
60,00 € -25 %
45,00 €
1-2 dana
-25 %60,00 €
s dostavom 49,78 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
49,78 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Wifi detektor plina. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX021A442C
Prijavi grešku
Neka vaš dom bude siguran i kad niste u blizini, budite obaviješteni o curenjima plina putem aplikacije na mobilnom uređaju spajanjem putem Wifi-a Koristi se sigurnosnu detekciju prirodnog plina putem alarma za gorenje, eksploziju ili trovanje uzrokovano curenjem prirodnog plina. Uređaj ima visokoosjetljive značajke za brzu detekciju plina u velikim ili malim količinama FUNKCIJA I ZNAČAJKEKada uređaj otkrije gustoću prirodnog plina na 8%, na uređaju će se aktivirati alarm i poslati poruku putem aplikacije na mobilnom uređaju. Nakon toga će zatvoriti električne ventile. Kada se gustoća plina vrati na 0% LEL, uređaj će prestati alarmirati i vratiti se na normalno praćenjeLCD PRIKAZ - ZNAČAJKE:Prvi brojevi s lijeve strane označavaju trenutnu temperaturu u prostoriji. S desne strane pojavljuju se crtice, kada trepere znači da uređaj nije povezan s wifi-em ili je linija prekinuta. Kada se na istom mjestu pojavi kvadrat, to znači da je uređaj povezan s wifi-em.Odbrojavanje predgrijavanja sustava: uređaj se mora predgrijati 180 sekundi nakon uključivanja, što će se prikazati u središtu LCD zaslona. Sustav će prijeći u normalni prikaz monitora kada predgrijavanje završi. U normalnom načinu na istom mjestu u sredini prikazuje se broj koji prikazuje vrijednost prirodnog plina okoline. Kada gustoća pređe 8% LEL vrijednosti, alarm će se aktivirati FUNKCIJA TESTIRANJA- u normalnom načinu rada, pritisnite tipku "TEST"- zaslon će zasvijetliti i zvučno će se oglasiti ako je uređaj ispravan za korištenje FUNKCIJA ALARMA- alarm će se aktivirati kada prepozna porast LEL vrijednosti u zraku. Alarm će proizvoditi snažan zvuk, a električni ventili će se zatvoriti. FUNKCIJA ISKLJUČIVANJA ZVUKA (MUTE)- u statusu plinskog alarma, pritisnite gumb za testiranje na uređaju, privremeno će prijeći u način rada bez zvuka. Uređaji s wifi funkcijom mogu kliknuti gumb za isključivanje zvuka u aplikaciji, ako je mreža uspješno povezanaWIFI POVEZIVANJE Uređaj je prilagođen za spajanje s mobilnim uređajem putem wi-fi mreže. Nakon spajanja uređaja, instalirajte aplikaciju na mobilnom uređaju pod nazivom "Smart life" ili skenirajte QR kod. QR kod se nalazi na originalnoj kutiji ili u uputama za korištenje koji će vas izravno preusmjeriti na aplikaciju. Na aplikaciji pritisnite "+" znak kako bi dodali uređaj pa zatim skenirajte QR kod kako bi se povezali. Odaberite "Security and sensors"->pronađite "GasAlarm" i pritisnite "Gas Detector(Wi-fi)"U normalnom načinu rada drugo pritisnite na uređaju tipku test dok se ne čuje zvučna obavijest o spajanju, led svijetlo će zatrepertti 0.5-1sec, i nakon toga se povezati na Wifi mrežu.
Wifi detektor plina
Wifi detektor plina
45,00 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe